Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák . Nektek...

Márciusi kismamák . Nektek minden készen áll? Nekem még semmi :- ( ( ( (

Figyelt kérdés
Március 12-re vagyok kiírva .De nekem még semmim nincs meg sem,baba ruha,sem ágy sem semmi .Pláne nem a kórházi csomag ,ez gáz??????Most már ideje volna????????

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Gratulálok mindenkinek nagyon szuper lassan mindenkinek kibújik a picikéje :) Sok örömteli percet kívánok nektek!! :) 8-as voltam :)
2013. márc. 7. 15:25
 32/48 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Nagyon nagyon gratulalok!!!!!Huuuu ez egyre izgibb :-) :-)
2013. márc. 7. 18:03
 33/48 anonim ***** válasza:
Na mizu csajok van meg valaki egyben rajtam kivul? En mara voltam kiirva.11-es
2013. márc. 12. 17:37
 34/48 anonim ***** válasza:
én 16-ra vagyok kiírva és még egyben vagyunk :) és örülnék ha 18-ig igy is maradna
2013. márc. 13. 09:00
 35/48 anonim ***** válasza:

Hármas válaszoló vagyok.

Március 7-én 11:46-kor megdzületett a kisfiúnk 3340g és 52 cm .

19 nappal előbb érkezett.

2013. márc. 14. 06:40
 36/48 anonim ***** válasza:

Gratulaaaaa!! Ahhoz képest,hogy mennyivel előbb jött szép nagy baba:)

De jó neked.Jó babázást:)

Én már 40+2 vagyok.De ha hétfőig semmi akkor indítanak:(

11-es vtam:)

2013. márc. 14. 08:23
 37/48 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok.

Március 4.én megérkezett a kisbabám,3300g 53cm.

1héttel a kiírt dátum előtt.

Mindketten jól vagyunk.

Mindenkinek jó babázást illetve szülés előtt állóknak könnyű szülést kívánok!

2013. márc. 15. 20:04
 38/48 anonim ***** válasza:
sziasztok eszembe jutott ma ez a kérdés ahol tartottuk a kapcsolatot szülésig és gondoltam megpróbálom ujraéleszteni hisz kb 1korú babáink vannak és milyen jó lenne ilyen anyukákkal beszélgetni, tapasztalatot cserélni:-) szóval h vagytok?h van a babátok?miket tud már?h megy a hozzátáplálás? :-)
2013. szept. 12. 16:37
 39/48 anonim ***** válasza:

Szia!

8-as válaszoló vagyok aki február 11-én szült egy kislányt. Most töltöttük a 7 hónapot és már szépen csücsül, kúszik már négykézláb rugózik. :) Nagyon ügyes kislány. 8kg és 70cm hosszú szóval nem is olyan pindurka mint ahogy született. :P

2 hónapig sikerült szoptatnom így 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. Már most szinte minden zöldséget megeszik kap csirke husit is meg pulykát is. Nagyon szereti. A sütőtök a kedvence. :) Azt bármihez bekeverhetem. :) Foga még nincs egy se. :)

Nálatok mizujs? :) Mesélj te is el mindent. :)

2013. szept. 12. 17:48
 40/48 anonim ***** válasza:
örülök h valaki jelentkezett :-) különben én a 2-es válaszoló voltam, február 27.én született a fiam.kb 1hónapja mászik ugyhogy fölforgassa a házat csak győzzek takaritani, 2 hete fölállt azóta ahol fölbir kapaszkodni ott áll nagy vigyorral és persze az üvegasztalnál szeret legjobban fölállni engem meg a szivinfart kapkod h mikor csapja bele a fejét az asztal szélébe.2hete volt 7720g meg 65cm.evéssel még nagyon az eleén tartunk főleg még szopizik.gyümölcsöt meg zöldséget eszik, husit még nem kostolt.nagyon szereti a hasát, evés előtt olyan türelmetlen mint aki éhen akar halni :-) már csak az éjjeli alvások lehetnének jobbak mert kb 1hónapja szörnyűek lettek, lehet h a fogacskák piszkálják mert még egy sincs, bár 2hónapos kora óta nyálaskodik már fura lenne ha nem lenne állandóan nyálas :-) majd csak kibujnak :-) ez jó hosszúra sikerült .... :-)
2013. szept. 12. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!