Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Márciusra ki irt kismamák ,hogy vagytok.Mocorog már a baba?????Tudjátok a nemét??????Vettetek már valamit????Kész van már a baba szoba ??

2012. okt. 18. 15:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

szia!

engem majd császároznak március elején..már mozog a baba..és úgy néz ki h kisfiú! még nem vettem semmit...majd 6.hónaptól..

Nálad mizu?

2012. okt. 18. 15:41
 2/30 anonim ***** válasza:

szia!

március 2.-ára írt ki a doki, majd meglátjuk mikor akar kibújni :)

eddig 3x mondtak kislányt, láttuk is, hogy lány :)

mostanában sokat mozog, már párom is érzi.

szépen apránként vásárolok, eddig két kisnadrágot, meg egy kis kardigánt vettem neki. babaszobával még nem állunk sehogy... :) előbb van még egy lakás felújítás, majd utána.

nálad mi a helyzet?

21 hkm

2012. okt. 18. 15:58
 3/30 A kérdező kommentje:
Kb nálunk is ennyi .Még eztán csinálunk ezt azt.Sajnos Én még nem tudom,hogy mi nem mutatja magát ,és nem nagyon mozog:-(egyébként márc-15-re vagyok ki írva .Baba szoba még eztán
2012. okt. 18. 16:16
 4/30 anonim ***** válasza:

fog még annyit mozogni, hogy nem igaz :) kb a 18. héten éreztem először. igazából akkor már rugdosott, ezeket a finom kaparászás szerű mozdulatokat nem éreztem, vagy ha igen, akkor nem tudtam hogy ő az :)

17 hetes voltam, mikor először mondta a dokim, hogy lány, de még ne vegyek rá mérget.. aztán 4D-n már biztosra mondta a nő :) nevet is választottunk neki már :) Lilien lesz, de csak Lilinek hívjuk most :)

Nektek van már valami névtippetek?

2012. okt. 18. 16:23
 5/30 anonim ***** válasza:
második voltam...
2012. okt. 18. 16:23
 6/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok, csatlakoznék én is: március 8-ra vagyok kiírva, és kisfiú lesz, amit hihetetlen korán már a 11. héten minden kétséget kizáróan meg is mutatott, azóta sajnos többször is nézték már különböző orvosok, és végig meg is maradt fiúnak, úgyhogy szerintem már ez nem is fog változni.

Kb 1 hete érzem, hogy mocorog, de először még én sem voltam benne biztos, hogy azt érzem egyáltalán (első baba)

Én még semmit nem vettem, de van még idő bőven...

2012. okt. 18. 16:44
 7/30 anonim ***** válasza:
Uhhh, a névválasztással nagy gondban vagyok...ha kislány lenne sokkal könnyebb lenne...a Lilien tényleg nagyon szép név!
2012. okt. 18. 16:49
 8/30 anonim ***** válasza:

köszönjük :)

nagy volt a dilemma, mert párom kitalálta, hogy legyen ugyanaz a monogramjuk ( V.L.) sok név tetszett amúgy, például a Dorka, de az ki lett lőve, mert nem L betűs :(

nekünk is első baba :)

2012. okt. 18. 16:58
 9/30 anonim ***** válasza:

első vagyok.

náluk Hugó lesz :P

2012. okt. 18. 17:15
 10/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szép kis nevek .Én még nem tudom ha fiú akkor Gábor ha lány hááááááttttt sajna lány név még nincs:-)))))))))))
2012. okt. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!