Márciusi kismamák, Hogy vagytok?
szia!
engem majd császároznak március elején..már mozog a baba..és úgy néz ki h kisfiú! még nem vettem semmit...majd 6.hónaptól..
Nálad mizu?
szia!
március 2.-ára írt ki a doki, majd meglátjuk mikor akar kibújni :)
eddig 3x mondtak kislányt, láttuk is, hogy lány :)
mostanában sokat mozog, már párom is érzi.
szépen apránként vásárolok, eddig két kisnadrágot, meg egy kis kardigánt vettem neki. babaszobával még nem állunk sehogy... :) előbb van még egy lakás felújítás, majd utána.
nálad mi a helyzet?
21 hkm
fog még annyit mozogni, hogy nem igaz :) kb a 18. héten éreztem először. igazából akkor már rugdosott, ezeket a finom kaparászás szerű mozdulatokat nem éreztem, vagy ha igen, akkor nem tudtam hogy ő az :)
17 hetes voltam, mikor először mondta a dokim, hogy lány, de még ne vegyek rá mérget.. aztán 4D-n már biztosra mondta a nő :) nevet is választottunk neki már :) Lilien lesz, de csak Lilinek hívjuk most :)
Nektek van már valami névtippetek?
Sziasztok, csatlakoznék én is: március 8-ra vagyok kiírva, és kisfiú lesz, amit hihetetlen korán már a 11. héten minden kétséget kizáróan meg is mutatott, azóta sajnos többször is nézték már különböző orvosok, és végig meg is maradt fiúnak, úgyhogy szerintem már ez nem is fog változni.
Kb 1 hete érzem, hogy mocorog, de először még én sem voltam benne biztos, hogy azt érzem egyáltalán (első baba)
Én még semmit nem vettem, de van még idő bőven...
köszönjük :)
nagy volt a dilemma, mert párom kitalálta, hogy legyen ugyanaz a monogramjuk ( V.L.) sok név tetszett amúgy, például a Dorka, de az ki lett lőve, mert nem L betűs :(
nekünk is első baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!