Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Márciusra ki irt kismamák ,hogy vagytok.Mocorog már a baba?????Tudjátok a nemét??????Vettetek már valamit????Kész van már a baba szoba ??

2012. okt. 18. 15:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

sziasztok Lányok! csatlakoznék :) én március 28-ra vagyok kiírva, még sajnos nem érzek mocorgást (vagyis néha van "valami",de még tapasztalatlan vagyok, első csöppség,hát nem tudom, lehet hogy csak beképzelem...)

a nemét sem tudjuk még sajnos, csak a 19. héten kell UH-ra menni,az meg még két hét (brühühüüüüü). remélem akkor megmutatja a kis kukiját! :)

babaszobánk külön nem lesz,velünk szunyókál majd jó ideig, legalábbis,amíg fel nem épül a külön szoba! vásárolni már sztem mindent felvásároltam volna,ha nem lennének ezzel kapcsolatban financiális problémák :) így még csak 2 kis felsőcskét vettem,meg egy pár zoknit kaptunk ajándékba :) épp ma voltam a brendonban nyálat csorgatni,hát nah az az a hely,ahonnan semmit az ég világon nem fogunk vásárolni... égtelenül drága! egy rugi !!!9000!!! forint! jól ledöbbentem,e lehet hogy én vagyok nagyon lemaradva az árakban :S

a nevválasztással eléggé bajban vagyunk. ha csak rajtam múlna a dolog,akkor a Kolos Bars vagy Zete nevek közül válaszanék (mindenki lehurrog). közösen a Mátyásban egyeztünk meg,de a napokban jött egy nagyon kedves barátunk és könyörgött,hogy nehogy Mátyás legyen...

Ha lány lesz,akkor saját döntés alapján Zille lenne,de a páromnak ez sem tetszik. Közös megegyezés a Sára eddig. majd civakodunk a szülőszobán XD

2012. okt. 18. 17:40
 12/30 anonim ***** válasza:

Húú, de jó, hogy nektek ennyi ötletetek van a nevekkel kapcsolatban, sőt már el is tudtátok dönteni.

Nálam még az is megnehezíti az amúgy sem könnyű döntést, hogy a párom külföldi, így a tipikus magyar nevek kizártak, mert szerintem úgy elég furcsán hangzana.

Más téma: a hízással, hogy álltok??

Én holnap leszek 20 hetes és le se merem írni mennyit híztam eddig :(

6-7-es voltam

2012. okt. 18. 18:19
 13/30 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Zille, szerintem szép és különleges név, még nem is hallottam soha...

Ha nekünk kislány lett volna akkor valószínű Amira lett volna :)

6-7-es

2012. okt. 18. 18:23
 14/30 anonim ***** válasza:

Március 29-re vagyok kiírva. Mocorgást még sajnos nem érzek, görcsöket viszont annál inkább...Eddig kétszer mondták, hogy kisfiú, de még nem 100%. Ha fiú lesz, akkor Levente, ha lány, akkor Kincső. Nem vettem még semmit, unokatesómnak 2 éves a fia, szóval ha fiú lesz, akkor tőle kapunk sok mindent, ha lány lesz, akkor pedig otthonról, mert a húgom 4 éves, még megvannak a babacuccai :) Ja, még nem híztam 1 dekát se, de nincs is nagyobb étvágyam, mint a terhesség előtt.

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. okt. 18. 19:23
 15/30 anonim ***** válasza:

második vagyok:

kb 8-9 kilót híztam eddig. popsira, combra ment leginkább. ma este borultam pont ki szegény páromnak, hogy dagadt disznó vagyok, csúnya vagyok... szegénykém meg próbált vigasztalni, hogy nem vagyok dagi :) ez volt az első "kitörésem" mióta babát várok. azaz volt még egy :) kaptam barackos sütit meg szilvásat (lekváros). kértem párom, hogy a barackosat hagyja meg nekem, mert azt szeretem, erre nem azt ette meg?? :D igazából nem emlékezett rá melyiket akarom megenni, de nem is haragudtam rá igazán, csak hisztiztem.

Ti is szoktatok hisztizni a hormonok befolyásolása miatt?

2012. okt. 18. 20:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Március 13- ra vagyok kiírva, kislány ( végre 2 fiú után), és remélem meg is tarthatjuk, mert most voltam amnion és várjuk az eredményt nov. 6-án, hogy nincs semmi baja! De erre nem is akarok gondolni. Már rég óta mocorog, és mostanra már olyan erősen, hogy hétfőn Debrecenben a genetikai uh-on az uh-os fejet odébb rugdosta, mikor beljebb nyomták, hogy lássák minden porcikáját, a nő meg is lepődött:-) de én is! Liliána lesz a neve, ezt a nevet még a második fiam kapta volna:D babaszoba csak jövő nyáron lesz kész, mert építkezünk, addig anyósoméknál rendezzük be. Venni nem veszek semmit, mert már így is van miért aggódni, és ezt a babonát betartom, max február környékén.
2012. okt. 18. 21:19
 17/30 anonim ***** válasza:
huhúúú,a hízás nagy mumus ám! nem is azért mert sokat híztam,eddig 1 kilót és 17 hetes vagyok. de! 85 kilóról indultam. szóval szeretnék max 90-el menni szülni és utána villámban leadni vagy 20 kilót!!! viszont mióta nem vagyok rosszul vissza jött az étvágyam, elég szomorúan tapasztalom :S
2012. okt. 19. 06:22
 18/30 anonim ***** válasza:

Jó reggelt márciusi kismamák!

Szerintem én vezetem a csúcsot: eddig 10 kilót híztam:(

Magam sem értem hogyan mert egyáltalán nem ettem össze-vissza, és sokat sem de mégis itt tartok.

2. válaszoló! Amikor tükörbe nézek hasonlóan érzem magam, mint ahogy írod, soha nem voltam még ilyen súlyban, főleg ha arra gondolok mi lesz akkor a végére...

6-os

2012. okt. 19. 08:05
 19/30 anonim ***** válasza:

16-os,

én is az amnió eredményére várok :( Sajnos...

Nekem is Debrecenben csinálták, csak egy héttel hamarabb, mint neked, mert nekem okt. 29-én kell visszamennem az eredményért.

Remélem mindketten csak jó híreket kapunk majd!!!

Olyan hosszú ez a 3 hét...

6-os

2012. okt. 19. 08:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os! Én is remélem, hogy mindketten jó híreket kapunk, azért ha megkapod írj! Amúgy miért kellett menni? Pihensz még? Nekem még mindig erős görcseim vannak, de van egy 22 hós kisfiam, mellette nem lehet feküdni egész nap.
2012. okt. 19. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!