Márciusi kismamák, Hogy vagytok?
sziasztok Lányok! csatlakoznék :) én március 28-ra vagyok kiírva, még sajnos nem érzek mocorgást (vagyis néha van "valami",de még tapasztalatlan vagyok, első csöppség,hát nem tudom, lehet hogy csak beképzelem...)
a nemét sem tudjuk még sajnos, csak a 19. héten kell UH-ra menni,az meg még két hét (brühühüüüüü). remélem akkor megmutatja a kis kukiját! :)
babaszobánk külön nem lesz,velünk szunyókál majd jó ideig, legalábbis,amíg fel nem épül a külön szoba! vásárolni már sztem mindent felvásároltam volna,ha nem lennének ezzel kapcsolatban financiális problémák :) így még csak 2 kis felsőcskét vettem,meg egy pár zoknit kaptunk ajándékba :) épp ma voltam a brendonban nyálat csorgatni,hát nah az az a hely,ahonnan semmit az ég világon nem fogunk vásárolni... égtelenül drága! egy rugi !!!9000!!! forint! jól ledöbbentem,e lehet hogy én vagyok nagyon lemaradva az árakban :S
a nevválasztással eléggé bajban vagyunk. ha csak rajtam múlna a dolog,akkor a Kolos Bars vagy Zete nevek közül válaszanék (mindenki lehurrog). közösen a Mátyásban egyeztünk meg,de a napokban jött egy nagyon kedves barátunk és könyörgött,hogy nehogy Mátyás legyen...
Ha lány lesz,akkor saját döntés alapján Zille lenne,de a páromnak ez sem tetszik. Közös megegyezés a Sára eddig. majd civakodunk a szülőszobán XD
Húú, de jó, hogy nektek ennyi ötletetek van a nevekkel kapcsolatban, sőt már el is tudtátok dönteni.
Nálam még az is megnehezíti az amúgy sem könnyű döntést, hogy a párom külföldi, így a tipikus magyar nevek kizártak, mert szerintem úgy elég furcsán hangzana.
Más téma: a hízással, hogy álltok??
Én holnap leszek 20 hetes és le se merem írni mennyit híztam eddig :(
6-7-es voltam
Nekem tetszik a Zille, szerintem szép és különleges név, még nem is hallottam soha...
Ha nekünk kislány lett volna akkor valószínű Amira lett volna :)
6-7-es
Március 29-re vagyok kiírva. Mocorgást még sajnos nem érzek, görcsöket viszont annál inkább...Eddig kétszer mondták, hogy kisfiú, de még nem 100%. Ha fiú lesz, akkor Levente, ha lány, akkor Kincső. Nem vettem még semmit, unokatesómnak 2 éves a fia, szóval ha fiú lesz, akkor tőle kapunk sok mindent, ha lány lesz, akkor pedig otthonról, mert a húgom 4 éves, még megvannak a babacuccai :) Ja, még nem híztam 1 dekát se, de nincs is nagyobb étvágyam, mint a terhesség előtt.
Boldog babavárást mindenkinek!
második vagyok:
kb 8-9 kilót híztam eddig. popsira, combra ment leginkább. ma este borultam pont ki szegény páromnak, hogy dagadt disznó vagyok, csúnya vagyok... szegénykém meg próbált vigasztalni, hogy nem vagyok dagi :) ez volt az első "kitörésem" mióta babát várok. azaz volt még egy :) kaptam barackos sütit meg szilvásat (lekváros). kértem párom, hogy a barackosat hagyja meg nekem, mert azt szeretem, erre nem azt ette meg?? :D igazából nem emlékezett rá melyiket akarom megenni, de nem is haragudtam rá igazán, csak hisztiztem.
Ti is szoktatok hisztizni a hormonok befolyásolása miatt?
Jó reggelt márciusi kismamák!
Szerintem én vezetem a csúcsot: eddig 10 kilót híztam:(
Magam sem értem hogyan mert egyáltalán nem ettem össze-vissza, és sokat sem de mégis itt tartok.
2. válaszoló! Amikor tükörbe nézek hasonlóan érzem magam, mint ahogy írod, soha nem voltam még ilyen súlyban, főleg ha arra gondolok mi lesz akkor a végére...
6-os
16-os,
én is az amnió eredményére várok :( Sajnos...
Nekem is Debrecenben csinálták, csak egy héttel hamarabb, mint neked, mert nekem okt. 29-én kell visszamennem az eredményért.
Remélem mindketten csak jó híreket kapunk majd!!!
Olyan hosszú ez a 3 hét...
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!