35 hetes kismamák hogy vagytok?
szia
igaz én 37 hetes vagyok de mi az a 2 hét :)
szóval nekem kislányom van 2,5 éves most kisfiúnk lesz a változatosság kedvéért.
jóslóim nekem is vannak sokszor,nem híztam semmit, bár egyik terhességgel sem szerencsére, pedig nem vagyok sovány.
a lábam kicsit vizesedik, tegnap volt itt a védőnő még beszéltünk pár szót szülés előtt.
járok NST-re az is rendben
sokat mocorog a baba, főleg az fáj mikor a lábát,vagy a kis talpát kinyújtja na az nagyon gáz.. :)
éjjel alig alszok nem bírok, most meg jól megfáztam szóval szuper minden :)
valószínű ez is hüvelyi szülés lesz mint az első már befordult régen.
imád csuklani is :)
ennyi azt hiszem.
és igen, a kisfiam most kisebb a becslések szerint 15 dkgval mint a nővére de hát ez nem baj. !
ahhoz képest hogy nem unatkozol ennyire,mégis volt időd írni első !
...
Én 33+3 hkm vagyok. Első baba, kislány lesz. A terhesség alatt eddig semmi gond nem volt. Annyi probléma van csak hogy 17 kilót híztam összesen, így most szigorú diétán vagyok. Mondjuk a párom meg alig bír magával, most hogy kikerekedtem.:) Egy kicsit bánt ez a hízás dolog, mert eddig meg az volt baj hogy túl sovány vagyok. Amikor megtudtam hogy babám lesz a cigit is leraktam, lehet e miatt is hízok. Elkezdtem én is vizesedni de a só megvonás után már nincs ilyen gondom. Teljesen fitt vagyok, jól érzem magam, csak gyorsan elfáradok. Most ezen a héten mosok, vasalok, összekészítem a kórházi dolgokat...
További jó babavárást!
Kedves ELSŐ!
Talán olvasd el még egyszer azt, amit írtam, mert egy szó sem esett arról, hogy esetleg unatkoznék. Egyébként ki unatkozna nálad jobban, mivel gondolom egész napos elfoglaltságod az, hogy minden témához oda írsz valami primitív, rád biztosan abszolút jellemző mondatot. Szánalmas vagy.
Egyébként minden normális, témához kapcsolódó hozzászólást köszönök, és még várok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!