20. hét körüli kismamák, hogy vagytok?
érzitek már a baba mozgását rendszeresen?
rosszullétek elmúltak már teljesen?
tudjátok már a baba nemét?
4D-re mentek? mikor tervezitek?
meséljetek nekem :)
és a vásárlással hogy álltok?
első baba, vagy már van neki tesója?
18. hét.
Második baba, már kirúg a hasamon :)
Rosszul már nem vagyok, csak ha erős szagok érnek, de akkor rögtön jön fel minden.
Nem tudjuk a nemét, nemsoká méréses vizsgálat lesz úgyis, lehet, ott kiderül.
Nem megyünk 4d-re, előző babával sem voltunk, nem fontos számunkra.
Nem kell venni semmit, most egy éves a nagyobbik, utána maradt minden, ha más nemű lesz, legfeljebb cserebere lesz pár ruhával.
Az utolsó kérdésre már válaszoltam, de bővebben, 17 hónap lesz a két baba közt, számunkra ez volt az ideális :)
szio 21 hetes vagyok
2 dik babu olybá tünik ö is kisláyn lesz (van egy két éves lányom)
rosszullétek többnyire elmaradoztak
szeretnék menni 4 d re december körül
február 23 szülök és te?
engem március 2. írt ki a doki.
már voltunk 4D-n, csudajó volt, párom annyira belekesült, hogy majd megyünk még egyre.
nekem kislányt mondtak eddig 3x, 2x láttam is a kis punciját. nekünk első baba lesz, már nagyon várjuk, bár imádok babát várni, ilyenkor még csak az enyém a pici :)
Én 22 hetes vagyok. Nagyon izgága a kis pocaklakó, rengeteget rendezkedik odabent. :) Esténként már a férjem is érzi a mozgását, és ez annyira jó érzés. Nekem most kezdődtek újra a rosszullétek. :( Napi szinten émelygés, és még mindig folyamatos fáradt vagyok. Ez azért gond, mert van egy még izgágább 2 éves kisfiunk akinek annyi energiája van mint egy regiment Duracell nyúlnak :) A babó nemét még nem tudjuk, addig minden egyes alkalommal úgy feküdt h ne láthassuk. Eddig úgy volt h nem megyünk 4Dre, mert a "naggyal" se voltunk, viszont most orvost kell váltanom, és akihez mennénk szonográfushoz, ő mutatna be az új dokinak. Szóval lehet hogy a következő hetekben elmegyünk. Ruhát még egy darabot nem vettem, pont azért mert nem tudjuk a nemét, majd ennek függvényében vásárolok. A kiságy viszont már megvan! :)
Február 14re vagyok kiírva. Szép Valentin napi ajándék! :D
sziasztok.
19hetes vagyok,március 9re vagyok kiírva.
3.baba és nem tudom a nemét.
16.héten elmúltak a rosszullétek.
4Dre lehet megyünk majd a 28.hét körül.
Most 24.megyek a következő nagy uh.os vizsgálatra.
Sokszor érzem rúgni-mocorogni,gyakran csuklik a napokban.
Márc. 4-re vagyok kiírva, második terhességem, de 3. babánk, lassan 3 éves ikreim mellé érkezik. legutóbbi uh-szerint fiú lesz. csak babakocsit vettünk, mert az ikrekről (fiú-lány) van minden bőven.
Egyre elevenebb, sokat mocorog. a rosszulléteim kb 4-5 hete nincsenek, és teljesen happy lenne a terhességem ha nem lennének a fájdalmas és ronda visszereim, amik egyre durvábbak, és elkeserítő, sajnos.:(
Majd 24. hét után tervezzük a 4D_ uh-t ha futja majd rá. Elég sokba kerül, most lehet nem tudjuk nélkülözni azt a 10-12 ezer ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!