35-36 hetes kismamák hogy vagytok, hogy álltok az előkészületekkel?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 12:32
1/5 Gottacska válasza:
szia! Én november 8.ra várom! Minden kész van már csak várakozok! Ma voltam az első Nst-n és az utolsó ultrahangon! 1110 es a méhszájam és 2 fokban érett a lepényem! Még mindig kislány! Ja és 17 kg ot híztam! És te hogy vagy? Hogy állsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Nov. 12-re vagyok kiírva az első babánkkal, kislányunkkal, de 100%, hogy hamarabb meglesz. Nekem már a 31. héttől 1100 a méhszájam, előtte 2000 volt, tehát még a méhnyak is rövidült. Több, mint 1 hetet kórházban feküdtem, visszatartották a szülést, mert sokat görcsöltem és keményedtem. Már itthon vagyok, a kiságy, pelenkázó minden kész, letörölve, fertőtlenítve, letakarva, kisruhák mosva, vasalva... Már nagyon izgulunk a férjemmel, nagyon várjuk a kis Nyuszikánkat. De még min. 2 hetet ki kell bírnunk...
2012. okt. 9. 18:41
3/5 A kérdező kommentje:
Válaszoló, neked aztán nyílt a méhszájad... húúú, és nem fektettek be a kórházba? Mert nálad is bármikor beindulhat a szülés!
Hogy fogják hívni a ti kislányotokat?
2012. okt. 9. 18:43
4/5 Gottacska válasza:
Adél :) Nekem is 2000 volt! azt olvasgattam itt hogy semmit nem jelent hogy ennyire ki van nyílva! De sokat keményedek és görcsölgetek! Nektek mi lesz a neve?
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ne higgy feltétlen azoknak, akik ide irkálnak... Nekem 1100 méhszájnál szigorú ágynyugalmat írtak elő, a kórházban még felülnöm sem volt szabad..., nem mehetek sehová, takarítás kilőve... nem is bírnám, mert sokszor görcsölök, keményedek és feszülést is érzek lenn. A görcsök pedig tovább nyithatják...
Én holnap megyek NST-re, de mivel gyakrabban vannak fájásaim, tuti benntartanak, úgy is készülök.
A kislányunk Zsófia lesz.
2012. okt. 10. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!