Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamák hogy vagytok?

38 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Szülés előjelek, jósló fájások, nyákdugó, stb?
2012. okt. 14. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ma töltöttem a 38-at.

Nyákdugó még a helyén, néha görcsölgetek, fáj, de csak jósló. Második gyerek, így már nem parázok minden kis jelre, szerencsére.

A mozgás, az alvás nehéz, bár ma kimondottan jót aludtam.

Te hogy vagy? Mikorra vagy kiírva?

2012. okt. 14. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
szia en most lesszek 39hetes de mar nagyon turelmetlen vagyok en is sokat joslozom es alig birok menni mert nagyon faj a huvelyem a nyakdugom mar 36heten elmennt de meg sehol semmi nekem elso babam:)konnyu szulest kivanok mindenkinek
2012. okt. 14. 14:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nálunk is második baba lesz, de úgy érzem magam mintha minden új lenne. :-) Elég sok jósló fájásom van, főleg este. Nyákdugóval még nem talalkoztam, de egyre több fehér folyásom van. Úgy érzem jövőhéten érkezik a törpilla. Félek is nagyon a szüléstől, de már úgy szeretném a kistesót itthon tudni a tesókája mellett. Remélem hamar össze csiszolódunk mindannyian. :-) Málnalevél teát iszom majdnem 2 hete, remélem segít majd a könnyebb tágulásban. A védőnő szerint még magasam van a hasam, de ettől függetlenül szülhetek hamarabb mint a kiírtdátum.
2012. okt. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!