35 hetes kismamák hogy vagytok?
Féltek már a szüléstől?
Van már jóslófájásotok? Kész a babaszoba?
Csomagotok össze van már pakolva?
bár én még "csak" 34 hetes vagyok, a legutóbbi uh szerint már 35 hetes is elmúltam, szóval bátorkodom írni. :)
Ma voltam "szülők leszünk" fórumon az István kórházban, és néztük szülésről filmet, hát enyhén levert a víz, de azért megnyugtató, hogy milyen sok lehetőséget kínál a vajúdás során ez a kórház. Örülök, hogy erre a kórházra esett a választásom. :)
Babóka csomagja kész, az enyémet még gyűjtöm, és talán a jövőhéten össze is rakom.
Jóslóm csütörtök éjjel volt, hajnali háromtól egészen ötig, elég ijesztő volt, és nem is volt olyan immel-ámmal fájás, hanem volt egy folyamatos alaphang, és arra tetőzött a jósló... Remélem a szülésem "könnyű" lesz és gyors! Én eléggé rettegek! :D
És te Kedves Kérdező? Te hogy állsz?
34 hkm
Én vagy nemtudom mi az a jóslófájás vagy meg nem volt.
Nagyon sokszor fáj a szemeremcsontom ott alul annyira hogy menni is alig tudok :-(
De ezt leszámítva jól vagyok. A szüléstől félek már,hisz igazából szinte bármikor jöhet a babóca. Csomagok bepakolva,készen van minden a fiúnk érkezésére :-)
Szia!
Nemsokára a 36. hetet kezdem:
-Babaszoba készen áll,
-csomagok még nincsenek bepakolva, de már megírtam a listát! :)
-jóslófájásom még nekem sem volt
-a babám nagyon sokat mocorog és még mindig nincs befordulva
-már nehézkesen bírom az állapotom, gyakran fáj a derekam
Ezt leszámítva nagyon jól vagyok és nagyon kíváncsi a kisfiamra. :)
Sziasztok! Én (még) nem félek. Hisz első baba, nincs összehasonlításom.. lehet hogy buta felfogás de nem baj..
A baba szoba kész, ( illetve minden készen áll a fogadására mert egyenlőre a helyzetünk úgy adja hogy egy szobában leszünk)
A baba csomagja is kész, és az enyém is 99%.os.
Már nagyon várom.. Már tartanék ott.. Néha megkérdezem a férjem hogy minden rendben lesz? ő meg mindig azt mondja hogy hát idáig is az volt.. :)
Eredetileg Nov. 23-ra várom a fiacskám.
Ma vagyok 34+5-ös :)
És vagy én sem tudom mi az a jósló vagy még nekem sem volt.. Hála Istennek én nagyon jól bírom még dolgozom is teljes napi 9 órás munkaidőben.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!