Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes kismamák hogy vagytok?

35 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Féltek már a szüléstől?

Van már jóslófájásotok? Kész a babaszoba?

Csomagotok össze van már pakolva?

2012. okt. 14. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
en mar tul vagyok a szulesen,nincs no aki ne felne,nekem eleg sokaig tartott egy 28oras vajudas utan 4operc alatt meglett a babocam.amugy en nagyon jol ereztem magam egesz terhesseg alatt/40hetre es 3napra szultem.es vizben szules volt.joslofajasok kb 4-5nappal szules elott voltak.a csomagot azt jo ha osszepakolod mert barmikor johet mostantol.tanacsom az hogy nem konnyu de barmilyen fajdalmas kibirod hisz a legcsodalatosabb pillanatot eled at mikor magadhozfogod a kisbabat.konnyu szulest. egy kilenchetes baba anyukaja.
2012. okt. 14. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

bár én még "csak" 34 hetes vagyok, a legutóbbi uh szerint már 35 hetes is elmúltam, szóval bátorkodom írni. :)

Ma voltam "szülők leszünk" fórumon az István kórházban, és néztük szülésről filmet, hát enyhén levert a víz, de azért megnyugtató, hogy milyen sok lehetőséget kínál a vajúdás során ez a kórház. Örülök, hogy erre a kórházra esett a választásom. :)

Babóka csomagja kész, az enyémet még gyűjtöm, és talán a jövőhéten össze is rakom.

Jóslóm csütörtök éjjel volt, hajnali háromtól egészen ötig, elég ijesztő volt, és nem is volt olyan immel-ámmal fájás, hanem volt egy folyamatos alaphang, és arra tetőzött a jósló... Remélem a szülésem "könnyű" lesz és gyors! Én eléggé rettegek! :D

És te Kedves Kérdező? Te hogy állsz?

34 hkm

2012. okt. 14. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Én vagy nemtudom mi az a jóslófájás vagy meg nem volt.

Nagyon sokszor fáj a szemeremcsontom ott alul annyira hogy menni is alig tudok :-(

De ezt leszámítva jól vagyok. A szüléstől félek már,hisz igazából szinte bármikor jöhet a babóca. Csomagok bepakolva,készen van minden a fiúnk érkezésére :-)

2012. okt. 14. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemsokára a 36. hetet kezdem:

-Babaszoba készen áll,

-csomagok még nincsenek bepakolva, de már megírtam a listát! :)

-jóslófájásom még nekem sem volt

-a babám nagyon sokat mocorog és még mindig nincs befordulva

-már nehézkesen bírom az állapotom, gyakran fáj a derekam

Ezt leszámítva nagyon jól vagyok és nagyon kíváncsi a kisfiamra. :)

2012. okt. 15. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én (még) nem félek. Hisz első baba, nincs összehasonlításom.. lehet hogy buta felfogás de nem baj..

A baba szoba kész, ( illetve minden készen áll a fogadására mert egyenlőre a helyzetünk úgy adja hogy egy szobában leszünk)

A baba csomagja is kész, és az enyém is 99%.os.

Már nagyon várom.. Már tartanék ott.. Néha megkérdezem a férjem hogy minden rendben lesz? ő meg mindig azt mondja hogy hát idáig is az volt.. :)

Eredetileg Nov. 23-ra várom a fiacskám.

Ma vagyok 34+5-ös :)

És vagy én sem tudom mi az a jósló vagy még nekem sem volt.. Hála Istennek én nagyon jól bírom még dolgozom is teljes napi 9 órás munkaidőben.. :)

2012. okt. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!