Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamák is érzik?

Más kismamák is érzik?

Figyelt kérdés

Már napok óta ha felállok feszülök odalent és a pocakom,de amikor fekszem nem feszül csak néha érzem hogy beszúr picit!

Most kezdtük a 23.hetünket!

Ez is normálisnak mondható,vagy kezdjek aggódni?

A többi kismama miket érzett még ebben az időszakban?

2012. okt. 18. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én érzem ezeket, de én már 36 hetes vagyok és a baba feje feszít! 23 hetesen még nem éreztem ilyet, akkor még teljesen jól éreztem magam... Feszülést, ami görcsökkel és keményedéssel járt, a 30. héten éreztem, akkor elkezdett nyílni a méhszáj és a méhnyak is rövidült!

Szerintem neked még korai, mindenképp beszélj szerintem a dokiddal!

2012. okt. 18. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is éryek ilyeneket. Nekem a doki ayt mondta, ez nem gond, nem kell ettől megijedni. Igaz, megvizsgált, és puha a méhszáj+ kicsit megrövidült, de még erre sem mondta, hogy paráznom kéne, csak ha keményednék sokat, az veszélyes, mert akkor elkezdhet nyilni a méhszáj.

24 hkm

2012. okt. 18. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is meg van rövidülve a méhnyak,meg még a méhlepényem is nagyon lent van! :( De eddig nem mondott semmit amiért aggódnom kellene,de nem tudom mennyire normális az amiket érzek!Legközelebb majd csak 7.-én megyek terhesgondozásra!
2012. okt. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!