Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dundibb kismamák miért...

A dundibb kismamák miért érzik később a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Nem érzem hiszen azt belülről érezzük. Pl a mesis görcs nekem is annyira fáj mint egy vékonyabb nőnek.Akkor a baba mozgását ez miben befolyásolja?

Az persze értem h kívülről később lehet érezni kézzel de belülről miért?

2012. okt. 2. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem illik ez minden ducibb kismamára.

Rám pl. nem!

3.-szor vagyok várandós.

1. babámat 17-18.héten kezdtem el érezni, de nagyon-nagyon gyengén.

2. babámat a 14. héten.

3. babámat szintén a 14. héten.

Azóta is folyamatosan ficánkol, hullámzik néha a hasam tőle, pedig még csak a 20. héten tartok.

Ja és 85 kg-ról indult ez a terhességem. Szóval nem vagyok egy vékonyka alkat.

2012. okt. 2. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten kövér kismama vagyok (174cm és 110kg).

Az első fiunkat a 17. héten éreztem mozogni (ekkor már biztos voltam benne, hogy ő az), most a második fiacskánkat már a 14. héten éreztem.

Az unokatesóm 170cm magas és 60kg, de a lányát csak a 23. héten kezdte el érezni.

Az orvosom szerint ez egyénenként változó és nem a súlytól függ.

2012. okt. 2. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem mindenkire igaz. ÉN 170 centi vagyok és 92 kilóval estem teherbe. Az első mozgást már 15 hetesen éreztem, persze ekkor még nem rendszeresen. Aztán a 18 héttől folyamatosan minden nap. Első baba.
2012. okt. 2. 09:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor csak én vagyok ilyen "szerencsétlen".

Az elsőt 21 hetesen éreztem.Ma vagyok 16+5 ikreket várok de még nem érzem őket.:(

2012. okt. 2. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is elég nagy túlsúllyal indultam neki,14.hét óta néha-néha érzek belül mocorgásokat,kis remegéseket szintén ikrekkel.:) Alig várom,hogy majd Apa is érezhesse. Szerintem inkább kifelé érezni később,de belül mi is hamarabb megérezhetjük,hiszen a "felesleges réteg" kívül van! Viszont ez tényleg egyénfüggő és nem testalkati dolog,hogy ki mikor érzi először.
2012. okt. 2. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.Én se voltam vékony mikor terhes lettem és a 18.héten éreztem először.
2012. okt. 2. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok elsö fiamat 88kg-san 20hetesen éreztem a 2dikat 16 hetesen a 3dikat 12 hetesen
2012. okt. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!