Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a kismamák aki szintén...

Azok a kismamák aki szintén február 14-re vagy környékére vannak kiírva, hogy érzik magukat? Hogyan telnek a napjaik?

Figyelt kérdés
Na és milyen panaszok vannak?
2009. jan. 26. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 11.-re vagyok kiírva,de már nagyon unom a dolgot.Nem jól érzem magam sokszor,nem jó se feküdni,se űlni.szóval már szinte sehogy se jó.Érzem,hogy nyílok kifele,mert feszülök,meg egyre sűrűbben keményedek,de még sajnos semmi komoly.És már kellemetlen néha a bébi mozgása.
2009. jan. 26. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én 25-re várom. Nagyon vizesedek. Reggel mikor felkelek, tök karcsú a lábam, teszek veszek egy kicsit, s úgy bedagadnak, hogy a zokni nem megy rá, alig bírok menni nem hajlik a lábam. A lábujjaim 3x-akkorák mint voltak. Aludni sem nagyon tudok, éjjel óránként megyek vécére, de az ágyból alig bírok kikelni. Néha fáj a hátam is. Kezdem magam úgy érezni, mint egy öregasszony :D

Eddig semmi keményedés, vagy jósló.

Unom magam sokszor, kimozdulni nincs kedvem, mert már semmi nem jön rám, nincs olyan amiben csininek érezném magam. Kimostam, kivasaltam már a baba cuccait, már alig várom hogy megszülessen.

Kitaláltam, hogy minden nap takarítok kicsit, vagyis kipakolom a fiókokat, ruhákat cipőket átválogatom, lomtalanítok kicsit. Valamivel el kell magam foglalni.

Te hogy vagy?

2009. jan. 26. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem a hasam alja szokott fájni egy kicsit.

Nehéz felkellni az ágyból mikor éjszaka többször megyek ki pipilni. Napközben is sokat kell, éppen ezért hosszú útra se tudok menni.

Kicsit be is van dagadva a kezem meg a lábam.

Nehezen alszok.

Várom már hogy megszülesen, mert már a babacuccok is készen vannak. Ki van mosva, vasalva, szépen összehajtogatva. :)))

Így ennyi...

2009. jan. 26. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 13-ra vagyok kiírva. Nekem is hasonlóan telnek a napjaim, mint az előttem íróknak. Nehezen alszom éjszaka, van, hogy órákat ébren töltök, és eléggé vizesedem.

A baba dolgai szépen összekészítve, a ruhái kimosva, kivasalva katonásan sorakoznak a szekrényében.

Már alig várom, hogy indulhassak szülni a kórházba!!!

Eddig még semmi jósló fájásom nincs.

2009. jan. 27. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!Én 12.-re vagyok kiírva de már elég rosszul érzem magam és már nagyon mennék szülni.Aludni én sem tudok, órákat forgolódok de még ha el is alszom akkor is kb óránként meg kell fordulnom mert zsibbadok.A lábam, kezem, arcom tiszta vizesek már.Viszont kb 5 napja szurkálgat a hasam, combom, gátam környékébe és gyakorlatilag egész nap keményedik a hasam. A babakelengye nálunk is glédában áll a szekrényben.

Remélem már nem kell sokat várnom mert eleve azt mondogatták nekünk már egy jó ideje, hogy valószínűleg előbb fog jönni a baba mert nagy is és a vérnyomásommal is voltak problémák, így lehet a lepény nem fogja végig kihúzni.Ehhez képest már nagyon itt lenne az ideje!

Kitartás nektek és majd könnyű szülést és jó babázást kívánok!

2009. jan. 27. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én 8-ára vagyok kiírva. Többnyire jól érzem Magam, ritkán fordul elő, hogy nyűgös vagyok, mert valamim fáj, vagy ilyesmi. Csak a végtag zsibbadást unom már, de szerencsére nem "dagadok", csak állandóan zsibbadt a kézfejem a víz miatt. Egyébként elég aktívan telnek a napjaim, jövök-megyek, intézem a dolgainkat, élvezem, hogy van időm mindenre, és nem esik nehezemre a mozgás kicsit sem. Nem valami nagy a hasam mondjuk, gondolom ezért is mozgok könnyen, meg mindössze 9 kg-ot híztam annak ellenére, hogy a babám a múlt héten már 3100 gramm volt, persze csak becslés alapján. Szóval Én élvezem a helyzetet, és jól érzem Magam. :-)
2009. jan. 27. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja (előző vagyok), Nekem az alvással sincs általában gondom. Van egyszer-egyszer egy rosszabb éjszakám, de általában tök jól alszom, szerencsére. :-)
2009. jan. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!