Lombikos kismamák tényleg annyira szigorúan kell venni a fekvést beültetés után? Volt aki nem feküdt egész nap és mégis sikerült?
Tegnap volt ET-m.Egy embriót kaptam vissza 5.-ik napon.A dokim azt mondta nem kell egész nap feküdni a lényeg,hogy ne erőltessem magam és ne emeljek nehezet!Pihenjek de nem kell annyira drasztikusan venni!Ezzel én egyet is értek mert ha meg akar maradni a baba nem azon fog múlni,hogy fejen állok vagy sétálgatok de itt egyfolytában azt olvasolm,hogy egy-kettő vagy akár három hetet is fekszenek a leendő anyukák!Dolgozni nem járok itthon is csak sétálgatok két fekvés között szerintem így is rendben lesz minden!!!Még annyi,hogy 17 petesejtet szívtak le,14 termékenyült meg és a dokival közösen döntöttünk az egy embrió mellett mert én 32 éves vagyok párom 36 és egyedüli okunk a lombikra az elzáródott petevezetékek voltak egyébként egészségesek vagyunk!
Köszönöm!
Nekem kifejezetten megtiltotta, hogy feküdjek, mert úgy nem túl jó a méh vérkeringése, ami ugye elengedhetetlen a sikerhez. Ne erőltesd meg magad, pihenj sokat, ne emelj, gondolkozz pozitívan! Sok sikert!
22 hkm
Nem kell feküdni. Pihenjél, sétálgass, amihez kedved van!
Ha Nálad minden rendben van amúgy, nagyon jó az esélyed! Drukkolok!
én sem feküdtem.Azon kívül hogy nem emelgettem,mentem dogozni.Így gyorsabban eltelt a 2 hét,nem agyaltam azon mi lesz,és egyszer csak azt vettem észre,hogy mennem kell kontrollra,és nem jött meg :)
és most egy 21 hetes hercegnő lakik most a pocakomban :D
Köszönöm a jó kívánságokat és,hogy meg nyugtattatok!Megerőltető dolgokat nem csinálok csak nem fekszem egész nap de már meginogtam a sok számomra hihetetlen hülyeségtől amiket írtak mert sokak szerint egy hétig mozdulatlanul kéne feküdni!:)Én abban bízom,hogy így is jól érzi magát a babuci és miután jó mélyen elhelyezkedett maradni is fog!Bár tudnám beülti után mennyivel ássa be magát akkor onnéttól már nyugodtabb lennék de erről nem találtam semmit!
Gratulálok boldog babavárást és jó egészséget mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!