Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombik beültetés után mikor...

Lombik beültetés után mikor kezdtetek érezni valamit?

Figyelt kérdés

A beülti után hány nappal? És mit éreztetek? A mellfeszülés "kötelező"?

Ja, és a lényeg: sikerült vagy nem?

2011. jan. 26. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem éreztem semmi mást, mint egyébként, nem volt hányinger, mellfeszülés, csak mindjártmegjön-érzés. 14 hetes vagyok.
2011. jan. 26. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyi különbséget éreztem a sikeres és nem sikeres beültetések között, hogy amikor nem sikerült, akkor az idő előre haladtával csökkent a mellfeszülés, amikor meg sikeres volt akkor nem csökkent, sőt, egyre jobban feszült meg a közérzetem is olyan más volt, egyszerűen éreztem, hogy van bent valaki:)

Neked mikor volt a beültetés? Hányadik?

Sok sikert!

38 hetes kismami

2011. jan. 26. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Első lombikom volt, sikeres.

Pár napig iszonyúan feszült a mellem, aztán egy pillanat alatt megszűnt.

Volt hasfájás, mindjárt megjön-érzés, más semmi.

Émelyegni is 7-8 hetesen kezdtem.

A klasszikus tünetek közül a várandósság alatt alig volt valami, 1-2, a többi egyik könyvben sem volt :-)

A meddőségis dokim és a sajátom is kórusban mondta: minden szervezet más, minden terhesség más, nincsenek "kötelező" tünetek.

2011. jan. 26. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: lemaradt, 20 hónapos a kislányom.
2011. jan. 26. 14:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Ez a 2. beültim. Hétfőn volt a transzfer, úgyhogy még nagyon új a dolog, és természetesen semmit sem érzek. Az elsőnél már a punkció óta fájt a cicim és szép lassan elmúlt, mire mennem kellett vérvételre már semmit nem éreztem, persze nem is sikerült.

Most fagyibabákat kaptam, tehát nem volt kezelés ,se punkció. Csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok hogy volt.

2011. jan. 26. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:
De a mellfeszülés mikor kezdődött? Azonnal a beülti után? Vagy 2 nap múlva? 1 hét múlva?
2011. jan. 26. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A 20 hónapos kislány anyukája vagyok.

Úgy rémlik egy héttel a transzfer után jelentkeztek.

De nem nagyon emlékszem a pontos idejére, pár napig tartott és hirtelen elmúlt (meg is ijedtem, hogy nem sikerült a program).

2011. jan. 27. 10:48
 8/8 sissy05 válasza:

Sziasztok!

Nekem most volt szombaton a beültetésem. Már aznap illetve másnaptól kezdve enyhe menzesz szerű alhasi pici fájdalom van azóta. Ez nem folyamatos, sokszor elmúlik. Érdeklődnék, hogy ti tapasztaltatok -e ilyesmit? Van ok aggodalomra?

Köszönöm! :)

2013. szept. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!