Beültetés után a 4-ik héten lehet már szeretkezni?
Én nem bántásból írom, de sosem értettem a hasonló kérdéseket. Ha odáig jutottatok, hogy beültetés kellett, nyilván egy csomó előzetes macerán vagytok túl. Ilyenkor mért nem természetes, hogy az ember ül a fenekén, örül, ha összejött, s kivárja a kritikus 12 hetet, amikor kisebb a vetélés kockázata?
De a kérdésedre amúgy is csak az orvosod tudja a választ. Hogy minden problémamentes-e stb... Sok sikert, de nekem nem ez lenne a legfontosabb, még ha imádom is a páromat...
Egyetértek az elsővel.
22 hetes vagyok, de még mindig nem merünk úgy igazából szeretkezni, nehogy ártsunk a picinek. Ő a legfontosabb nekünk most.
Én is lombikos kismami vagyok. Persze, hogy lehet szeretkezni! Nekünk azt mondta a dokink, hogy a beültetés másnapjától már lehet házaséletet élni! Mi mondjuk vártunk még néhány napot ezzel. A lényeg, hogy óvatosabban kell csinálni! Tehát hajrá!!! :)
10+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!