Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikosok! Ha a sokadik...

Lombikosok! Ha a sokadik beültetés sikerült, akkor az előzőeknél el sem indult a terhesség?

Figyelt kérdés

Vagy mondjuk az elsőnél el sem indult, másodiknál már elindult valami, de sajnos elment, de a harmadik már teljes siker.

Vagy pl. első kettőnél semmi, de a 3. sikerült.

Nálatok hogy volt?

2011. febr. 4. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk első kettőnél semmi, a 3. esetben pedig a kettő közöl egy tapadt meg, hétfőre vagyok kiírva a kislányommal.
2011. febr. 4. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó!

Nekem elsőnél szinte nulla volt a Hcg-m.

Most vagyok a 2. végén, még nem voltam vérvételen de már barnázok, úgyhogy tuti nem sikerült most se!

Épp a sírással küszködök.

Köszönöm hogy írtál!!!!!

2011. febr. 4. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Ja, és arról van valami elméleted, hogy az első 2 miért nem sikerült?

Vagy csak nem sikerült és kész?!

2011. febr. 4. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a hónap második felében megyek a 3-ra. Remélem, ez nálam is bejön: első kettő semmi, a 3. pedig összejön. :)

Gratulálok a hétfőre kiírt kismamának!

2011. febr. 5. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első 4-nél semmi sőt volt, hogy előbb megjött aztán az 5. sikerült.Május 6-ra vagyok kiírva a pici fiammal.

Hogy miért nem sikerült előtte azt nem lehet tudni, de lehet, hogy közhelynek hangzik, de biztos vagyok benne, hogy a lelki állapot nagyban befolyásolhatja.

Hát nagy kitartást kívánok neked és persze babát.Ja és nekem 3 lett visszültetve.

2011. febr. 5. 08:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok!

Babásoknak minden jót a továbbiakban!

Ja, és a még nem babásoknak is! :))

2011. febr. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!