Lombikosok! Ha a sokadik beültetés sikerült, akkor az előzőeknél el sem indult a terhesség?
Vagy mondjuk az elsőnél el sem indult, másodiknál már elindult valami, de sajnos elment, de a harmadik már teljes siker.
Vagy pl. első kettőnél semmi, de a 3. sikerült.
Nálatok hogy volt?
Jaj, de jó!
Nekem elsőnél szinte nulla volt a Hcg-m.
Most vagyok a 2. végén, még nem voltam vérvételen de már barnázok, úgyhogy tuti nem sikerült most se!
Épp a sírással küszködök.
Köszönöm hogy írtál!!!!!
Ja, és arról van valami elméleted, hogy az első 2 miért nem sikerült?
Vagy csak nem sikerült és kész?!
Én a hónap második felében megyek a 3-ra. Remélem, ez nálam is bejön: első kettő semmi, a 3. pedig összejön. :)
Gratulálok a hétfőre kiírt kismamának!
Nekem az első 4-nél semmi sőt volt, hogy előbb megjött aztán az 5. sikerült.Május 6-ra vagyok kiírva a pici fiammal.
Hogy miért nem sikerült előtte azt nem lehet tudni, de lehet, hogy közhelynek hangzik, de biztos vagyok benne, hogy a lelki állapot nagyban befolyásolhatja.
Hát nagy kitartást kívánok neked és persze babát.Ja és nekem 3 lett visszültetve.
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok!
Babásoknak minden jót a továbbiakban!
Ja, és a még nem babásoknak is! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!