Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?
Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom,nagyon -nagyon halványt teszteltem ma,de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok,ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni,volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt.
Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?
Szia,
köszi a válaszod olyan jó, hogy lehet valakivel beszélgetni, aki ugyanabban a cipőben jár :-)
Mit jelent:ET + 10???
10. nap beültetés után? és itt lett neked halvány pozitiv?
nekem a beültetésem juni 2-án volt, 2-t ültettek vissza 4 és 6 sejteset.. Tiéd milyenek voltak?
Azt hiszem 10-es érzékenységű ez a teszt.
Nekem ez az 5. lombikom,így remélem tényleg igazi a tesztem!
Ha jól sejtem, akkor 2, max 3 napos praeembriókat kaptál vissza, az azt jelenti, hogy ma 12-13 naposak, akkor még nem feltétlen kell, hogy kimutassa a teszt. Azt mondják a 14. naptól mutatja ki a 10-es érzékenységű teszt, de még az sem tuti. Azt javaslom, holnap, vagy holnapután reggel tesztelj 10-es teszttel. Szorítok neked!
18+6 hetes lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!