Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?
Sumergonak: 13 napos vagyok ma 3 napos embrio+10 nap. A teszt amivel csináltam 10-es érzékenységű.. hát nagyon szeretném ha sikerülne, már van egy kisfiam természetes úton... 2,5 éves... bár őt csak a 6 héten vettük észre, ezért bízom a mostaniban, hogy itt is lassan termelődik a hcg...
Neked mikor lett pozítiv?
Szia 5. lombikos!
azt szeretném kérdezni, hogy az első négyél amikor nem sikerült véreztél és azért?
vagy egyeltalán, ha nincs vérzésem az biztos sikert jelent? hiszen ha jól tudom a vérrel távozik, nem szívódik fel? válaszodat várva..
sziasztok,
sajnos nem sikerült... megbetegedtem...
Nagyon sajnálom!:-( De ne add fel, nekem is az utolsó TB támogatott ciklusban sikerült! Amúgy nekem is mindig megjött, rendesen idejében, hiába használtam az Utrogestant.
Aztán az utolsónál nem jött meg, és a 15. napon (leszívás után) lett pozitív a tesztem. Előtte nem teszteltem.
A következő majd sikerül, ne szomorkodj! (Ezt könnyebb mondani, tudom, de hidd el, babás leszel, még akár az idén!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!