Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beültetés után a 10....

Kismano804 kérdése:

Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 08:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sumergonak: 13 napos vagyok ma 3 napos embrio+10 nap. A teszt amivel csináltam 10-es érzékenységű.. hát nagyon szeretném ha sikerülne, már van egy kisfiam természetes úton... 2,5 éves... bár őt csak a 6 héten vettük észre, ezért bízom a mostaniban, hogy itt is lassan termelődik a hcg...

Neked mikor lett pozítiv?

2011. jún. 12. 12:46
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia 5. lombikos!

azt szeretném kérdezni, hogy az első négyél amikor nem sikerült véreztél és azért?

vagy egyeltalán, ha nincs vérzésem az biztos sikert jelent? hiszen ha jól tudom a vérrel távozik, nem szívódik fel? válaszodat várva..

2011. jún. 12. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5.lombikos vagyok.Elvileg amig utrot szedsz nincs vérzés.Nekem az előzőeknél negativ lett a teszt,majd doki mondta hagyjam abba az utrot,és 2-3 nap múlva jött a vérzés.Vérvétel nálunk sose volt.
2011. jún. 12. 17:48
 14/17 A kérdező kommentje:

sziasztok,

sajnos nem sikerült... megbetegedtem...

2011. jún. 13. 07:07
 15/17 sumergo ***** válasza:
82%

Nagyon sajnálom!:-( De ne add fel, nekem is az utolsó TB támogatott ciklusban sikerült! Amúgy nekem is mindig megjött, rendesen idejében, hiába használtam az Utrogestant.

Aztán az utolsónál nem jött meg, és a 15. napon (leszívás után) lett pozitív a tesztem. Előtte nem teszteltem.

A következő majd sikerül, ne szomorkodj! (Ezt könnyebb mondani, tudom, de hidd el, babás leszel, még akár az idén!)

2011. jún. 13. 12:47
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon aranyos vagy :-)
2011. jún. 13. 17:32
 17/17 anonim válasza:
Sziasztok!28-án kaptam 5 napos embriót. Azóta vannak hevesebb görcseim esténként. Émelygés, hányinger utána hétfőtől jelentkezett már. Ma csináltam egy 10es erősségű tesztet, de negatív. Csütörtökön kell menni vérvételre...bizakodhatok?
2023. okt. 10. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!