Kismamák 38 hetesen jó ha 1 cm-re ki vagyok tágulva? Ma voltam orvosnál azt mondta minden órás vagyok, rendesen megijesztett!
Miért ijedtél meg? Hisz már 38 hetes vagy, a babád biztos elég érett már.
Ha a doki azt mondta, akkor lehet tényleg szülsz hamarosan (bár szoktak tévedni, az 1 ujjnyi tágulással még ellehetsz egy ideig). Amúgy inkább legyen meg nemsokára a babád, nem úgy mint pl. nekem, amikor 41 hetesen még zárt voltam, és az istenért nem akart beindulni a szülés, és mindenféle rásegítéssel próbálták kicsalogatni a babámat (mert a magzatvíz már zavaros volt). A vége császár lett...
Úgyhogy hurrá, tágulsz, jön majd a baba! Ez a jó! Ennyi idő terhesen már ne aggódj, jöhet a baba!
Szia én tegnap voltam orvosnál és két ujjnyira vagyok nyitva de még mindig nem szülök :) pedig szerintem tegnap este óta a nyákdugó távozgat darabokban,én már nagyon várom,39hetes vagyok.(első baba)
Szerintem nem kell megijedned hiszen 38 hetesen nyugodtan szülhetsz már semmi baj nem lesz.
Könnyű szülést és egy kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!