12 hetes UH előtt álló kismamák, ti nem féltek?
Jaaaaj én is jövő héten megyek és nagyon félek. Én is bíztatom magam hogy minden ok lesz de akkor is rossz érzés. Gondolom itt kezdődik az anyai aggódás :). Én még attól is parázok hogy több helyen olvastam hogy valakinek nem annyi idős volt a babája amekkorának hitték és azért gondolták hogy rossz az eredmény. És nálam sem lehet tudni pontosan, de azért bízom a dokimban mert ő mondott három dátumot hogy azok közül mikorra kérjem. Drukkolok nektek hogy minden ok legyen. :)
2012. okt. 18. 12:08
Hétfőn voltam akkor voltam 12+1 napos.Nagyon izgultam előtte este nem aludtam.Felesleges volt.Olyan jó kis babám van,eddig minden rendben volt nála,és hétfőn is.Szóval kár idegeskedni.
2012. okt. 18. 12:11
Én mikor voltam szep. 26-án a számításaim szerint már 12be töltöttem az UH meg azt mondták hogy 11+4napos vagyok ez miatt nem csinálták meg a vizsgálatot. Vissza rendeltek okt.1jén akkor is nehezen tudták megállapítani de a végén sikerült. Nem hagyta magát a pici nem akart megmutatni magát. Én is féltem ( első baba) de szerencsére nem volt semmi gond.
2012. okt. 18. 12:37
Én is jövőhéten megyek, szerdán.
Úgy vagyok vele, hogy ha eddig nem volt gond, nem hiszem, hogy ezután bármi lesz. Legalábbis próbálom nyugtatni magam :)
11+2 hetes kismama
2012. okt. 18. 13:16
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat :) Hát nagyon remélem én is,hogy minden rendben lesz velünk is!! Eddig nem mondta a doki,hogy gond lenne vele,remélem,e után az Uh tán is boldogan fogok hazajönni :)
Nektek is ugyan ezt kívánom,aki előtte áll,hogy minden rendben legyen veletek is!!! :)
sziasztok.
én már most félek, pedig nagyon az elején vagyok. volt egy missedem, pont a 12 hetes uh-án derült ki hogy meghalt. Most pedig már parázok, és izgulok, az az érzés elővett..... :(
2012. okt. 18. 14:37
Én is izgulnék, főleg azért mert az első babánkat elvesztettük a 8. hétben. :( Remélem újra sikerül teherbe esni, és igyekszem majd pozitívan végigvinni a 2. terhességem!
2012. okt. 18. 18:05
Én jövőhéten megyek 13 hetesen.Én nem félek.Pozitívan gondolkozok :) Már alig várom hogy újra láthassam
2012. okt. 18. 20:17
Kérdező voltatok már UH-n? Minden rendben volt? Első válaszoló vagyok. Én ma voltam és azt mondták minden OK :). Remélem nálatok is és minden aggódónál :)
2012. okt. 26. 17:29
10/10 A kérdező kommentje:
Szió.
Igen voltam szerdán és minden rendben van hála Istennek :)
Jó volt a szívműködés,és lehet látni mindenét :D
Nagyon aranyos vagy,hogy érdeklődtél utánunk :))
Remélem minden 12 hetes kismamával rendben van minden!!
Kapcsolódó kérdések: