Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hetekben járó kismamák,...

Utolsó hetekben járó kismamák, hogy készültök a szülésre? Úgy értem, hogy lelkiekben készen álltok, nem féltek?

Figyelt kérdés
Üdv: 39+2 hkm
2012. szept. 22. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is 39 hetes vagyok,első baba.Nem félek.Annyira várom már a kislányom,hogy azt szinte elmondani nem tudom.Vele egy új élet kezdődik.És amikor kibújik...Na,szóval gondolom nem kell folytatnom.Készen állok rá,teljes mértékben,csak jönne már:DD
2012. szept. 22. 08:20
 2/4 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! 39 hetes vagyok én is, 2. baba. Annyira fáj már mindenem hogy nem félek hanem nagyon várom a szülést! :) Az első fiamnál így volt.
2012. szept. 22. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem készülök sehogy sem, mert erre szerintem nem lehet :)

Lelkiekben készen állok, és alig várom, hogy meglássam a Kisfiam arcát :)

Első baba, de félni egyáltalán nem félek, inkább egyfajta izgalom van bennem, hogy mikor jön már.

Próbálok/tam a terhességem alatt végig úgy felfogni a dolgot, hogy habár biztos nem lesz egyszerű, de akkor és ott annyira nem fog már semmi érdekelni, csak az hogy megszülessen végre a Kisfiam, és közöttünk legyen :)

38hkm

2012. szept. 22. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én holnapra vagyok kiírva és már kukac van a fenekemben,hogy mikor jönnek már a fájások...annyira szeretném már látni a picilányt,h egyáltalán nem félek. Csak jönne már! :)

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. szept. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!