Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan várjátok a picurt,...

Hogyan várjátok a picurt, mivel készültök el előre?

Figyelt kérdés
Külön szobája lesz, amit már berendeztek? És hogyan? Vagy a ti szobátokba rakjátok a kiságyat? Hogy tervezitek az első éjszakákat? Magad mellé akarod-e venni? Milyen dekorációval, játékokkal készülsz neki? Minden érdekel.
2012. febr. 23. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szoba: annyi volt a terv, hogy az első hónapokban a mi szobánkban lesz a kiságya. Ez így is volt 4 hónapig, aztán külön szobája lett.

Nekem ez így volt jó, az elején jó volt, hogy közel volt hozzám. Később viszont nagyon jó volt, hogy neki és nekünk is a férjemmel megvan a saját birodalmunk.

Dekoráció: én festettem neki képeket - állatfigurákat (nem a falra, hanem vászonra). Plusz a kiságya fölött lógott a zenélő-forgó, de azt sohasem szerette.

Játékok: nem igazán vettem játékokat, mert amíg nagyon kicsi, addig úgysem érdekli őt, a rokonoktól pedig tudtam hogy kapni fogunk egy-két csörgőt, rágókat, és így is lett. De ezeket olyan 3 hónapos kora körül kezdte el nézegetni, bár sokkal jobban érdekelte őt a pille palack és a távirányító. :)

Az első otthon töltött éjszakán szerintem nem is aludtam, úgy izgultam. Mindig lestem a kicsit, hogy mit csinál. Persze aludt, csak enni kelt fel, de én nagyon aggódtam. :) Amikor felkelt enni, akkor magam mellé vettem, megszoptattam, és utána visszatettem a kiságyba őt.

2012. febr. 23. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi március 16-ra várjuk a Babát. Nekünk is egyelőre a mi szobánkban lesz, az ágy mellé tettük a kiságyat, mellette van a pelenkázó és egy kicsi szekrény is. Megvan a külön szoba is, de azt majd a nyáron tervezzük berendezni neki. De míg kicsi, és éjjel is szoptatni kell majd, így sokkal praktikusabb, és megnyugtatóbb is.

Dekoráció: Csináltam egy csomó állatfigurát papírból, de egyelőre azokat nem tettük fel a falra. Valószínű hogy majd a saját szobájába fog kerülni, de lehet hogy máshogy használom fel (beragasztom egy füzetbe, vagy nem tudom). Ami kint van a falon: halványzöld csillag forma, közepén egy ezüst hold papírból, a csillag szélén körben pedig dekorgumiból készített "szélforgók" mindenféle színben.

Játékot nem vettünk még. Szerettem volna egyet, kinéztem, de már 2 helyről is megrendeltem a neten, de sajnos sehol nem tudták beszerezni. Bár biztos kapunk rokonoktól, barátoktól, de én szeretném, hogy az első játék hozzánk kötődjön majd később :)

37h kismama

2012. febr. 23. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Hogyan varjuk a picit, es mivel keszulunk? :) mindennel ami neki kell :D

Szoba: nalunk kulon szobaba kerul mar az elso pillanattol. Gyonyoruen megcsinaltuk a szobajat. A szoba negy fala feher, es micimackos bordur van fent, es micimackos matricakkal van tele a falak. A mennyezet, pedig olyan mint az egbolt, kekre festettuk es csillagok, valamint egy nagy hold van felragasztva amik a sotetben vilagitanak. Nagyon szep.

Elso ejszaka> hu, hat passz, meg nem tudom, szerintem egesz ejjel nem fogok aludni, csak ulni fogok a szobajaba a kisagya mellett es nezem ahogy alszik. :)

Jatekokat meg nem vettunk, es egyenlore nem is fogunk, hisz szerintem meg ugy sem erdekelne, es addig meg minek.

Nalad kerdezo? hogy mint lesznek a dolgok? szoba stb....?

35 hkm

2012. febr. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!