Hogy vagytok 37. hét koruli kismamak? Varjatok mar a kiírt idopontot?
szia, Anika! 37+3 hetes vagyok. Szombaton voltam orvosnál, azt mondta, kevés a magzatvíz, ez már a szülés közeledtére utal. 10 nap múlva progis császár, de szerintem a kislányom nem fog addig várni, mert a fiam is 38 hétre született. Szóval már mindenórás vagyok.
Kórházi csomagom kész, a papucs hiányzik belőle meg a fogkefe, meg a bimbóvédő.
Babaszoba nincs, egy szobában vagyunk és leszünk is még pár hónapig majd mind a négyen, mert most készül a manzárd. A babaágy sincs még megvéve, bár a pénz megvan rá, de mivel a férjem a cégéből fogja kivenni, ezért utolsó pillanatig forgatja. Ha szülök, úgyis muszáj lesz szabit kivennie, hogy vigyázzon a fiunkra, ráérnek akkor megvenni és összerakni az ágyat. Ki is van nézve, ugyanolyan lesz, mint a fiunké, ő most 22 hónapos.
Szeretnék a héten szülni. Igazából jövő hét elején a férjemnek határidős munkája van más városban, 3 napos meló, ha addig nem szülök meg, egyedül maradok itthon terhesen, a kisfiammal. Muszáj lenne anyámékhoz költözzünk pár napra, mert senki sem akarja, hogy egyedül maradjak, anyósomat pedig nem akarom idehívni, mert csak egy szobánk van még, ott aludni meg nem jó együtt, főleg, hogy anyósom horkol:)
Ha megszülnék, és kijönnék a kórházból, 1 éjszakát itthon volna velünk Apa, utána nappalra jöhetnének a nagyik, éjszakára pedig elboldogulnék császáros sebbel is. Rosszkor jött ez a munka, de muszáj megcsinálni:S Mostanában elég sokat sírtam miatta, hogy épp a legkiszolgáltatott időben kell itthagynia, de inkább most, mint az ünnepek alatt, hogy tudjunk nyugodtan karácsonyozni.
1 gyermekes, 37 hetes km
Igaz mi még csak 36+2 naposak vagyunk, de én várom is meg nem is a kicsi érkezését. Néha olyan mintha még fényévekre lenne a kiírt időpont, máskor meg olyan kevés időnek tűnik még a hátralevő.
Igazából a bizonytalanság az, amely miatt nem tudom hogyan is érezzek. A kislányom másfél évvel ezelőtt császárral született. Most szeretnék rendese úton szülni, de még nem tudható, hogy lehet-e (heg vizsgálat, stb). Szóval nem tudom, hogy császároznak-e, ha igen mikor, vagy várunk amíg jön magától. Remélem ez e héten a dokinál most már kiderül tényleg.
A pici kiságya kész, a ruhácskáit még készítgetem, vasalgatok, mosok, stb. Kórházi csomagom még egyáltalán nincs összerakva, de már nagyjából megvettem a belevalókat. A héten már azt is összeteszem.
Szóval olyan nagy igyekezetben azért nem vagyok, de várom már, hogy foghassam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!