Babát várók! Megvan már mi lesz a babátok neme és neve? Mikorra várjátok a kicsit? Hányadik pici lesz?
Szia!
Első baba, 22 hetes vagyok és kicsi lány lesz :) A neve pedig Korina lesz :)
Mi 18 hetesek vagyunk, és talán a jövőhétre ki is derül a neme. Ha lány lesz, akkor a Jázmin Luca nevet kapja, ha fiú, akkor attól függ, hogy a kiírt időre jön e, ha igen, akkor Péter Kázmér, ha nem akkor a Péter helyett a Mátét kapja.
Nagyon jól vagyunk, sokat mocorog a baba, amit egyenlőre, még csak én érzek, de egyre erősebben.
Szia!
A második babánkat várjuk!
Az elsőnél semmilyen névgondunk nem volt, talán csak annyi, hogy gyorsan kellett változtatni, mert fiút mondtak és lány lett! :)
Fanni Anna lett!
Ebből következik, hogy ha most kisfiunk lesz, akkor megvan a név Bendegúz!De ha lány méh megy a vita, talán Nóra, de még kell utána egy név! :)
13 hetes vagyok, és nagyon rosszsul....Az első terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, viszont veszélyeztetett voltam!Mosz csak papíron vagyok veszélytetett, d esemmi gond hál istennek...Csak a rosszulétek :( Én minusz 6 kilónál járok! :(
Szia én 16 hetes vagyok alig várom a 18 hetes ultrahangot hogy megtudjam fiú vagy lány. Ha lány Nikolett az én nevemet nem kapja, ha fiú akkor a férjem nevét Zsoltot fogja kapni.
Az első három hónap nem volt vészes 2 hétig hányinger végig fáradtság már most jobb. Múlt héten kiderült h iszonyat alacsony a vérnyomásom soha nem volt ennyi mindig 120 most meg 80/60. Úgyhogy egy kis koffein belefér.
Amúgy 22 vagyok áprilisra várom akkor már 23 elmúlok. Az első babánk lesz?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!