Babát várók! Megvan már mi lesz a babátok neme és neve? Mikorra várjátok a kicsit? Hányadik pici lesz?
13 hetes vagyok. Május 10-14 körülre várjuk.
3. baba. Nemét még nem tudjuk, névvel csak akkor állunk neki küszködni, ha megtudjuk fiú vagy lány lesz. (Eddig két lányunk van)
Pocsékul vagyok egyelőre, a hányinger szűnni nem látszik... :o(
Szia! 11 hetes vagyok, még nem tudom a baba nemét, májusra várjuk:) bízom benne, hogy a 12. héten kiderül a genetikaiból.
2 napja múltak el a rosszulléteim, amelyek csak este jelentkeztek.
Most már jobban vagyok, mondjuk az alvásom teljesen felborult, 8-kor már alszom és 4-kor kelek, is 5 óra van:)) várom, hogy felkeljen végre a nap és a férjem!:)
Szia. Én is Örülök,hogy mindenki jól van :)...az én épp most érzem magam energikusnak persze csak mértékkel mindig egy keveset aztán kis pihenő és folytatás :) mi ruhákat ,kelengyéket még babonából korainak tartjuk meg ruhákat már most adnak a rokonok .Kacpier tiger babakocsit néztem ki már. 3 szín van a kalapban (bordó-drappal, sötétkék-sárgával, meg khaki-zöldel)google-n rátudsz názni. első baba lesz így próbálunk olyan színt, ha a másik fiú lenne neki is jó legyen majd .Világosat nem szeretnék, mert kényes szín...festeni nem kell a szobáját szerencsére nyugtató alma zöld a fal és arra lesz feltéve pár saját készítésű festett mesefigurás kép....imádok rajzolni és tudok is hála nagyapámtól örökölhettem :) csak majd kell vászon még amire festhetem meg majd bekeretezni és mehet a falra.:)Előtej még nem jött és remélem egy ideig nem is fog vagy így marad szülésig :).Szerencsére a hasam se feszül a mellem se és szépen növekedünk.Bár néha a mozgásán még nem igazodok ki hol csak reggel, hol csak este ,hol hajnalban, vmikor meg semmi .Volt 1x mikor 3órán át ficánkolt :) pont a vizsgálat előtti órákban nov.3.-án na akkor fordulhatott farfekvésbe ,de majd remélem visszafordul még.
Na és ti meg a többiek?
Boldog babavárást :)
ui: Nekem lányom lesz Larina,de röviden csak Lana, ha fiú lett volna Dominik lenne na majd a 2. :) így a héten rákérdezünk az anyakönyvi hivatalba lehet- e anyakönyveztetni, bár internet szerint lehet,de inkább minthogy pofára essünk. Eddig mindenki azt mondta még nem is hallotta ezt a nevet ,de szép. A dokim is megdicsérte :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a héten lesz a terheléses vércukor 1x már csinálták ,de nekem az a szirupos lötty nem jön be :P még jó,hogy éhen kell menni oda,mert kijönne a kaja :) na jó csak viccelek szerencsére a 23 hét alatt 1x hánytam az is csak az idegtől, nem is szédülök, tehát ha a pocim nem nőne ,olyan lenne mint terhesség előtt-tünet mentesen bírom :D
Bocsi ha untattalak ,mert hosszú lett csak írtad minden érdekel :) És veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!