Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok, első baba, és gyógypeagógus a végzettségem. Nem dolgozom amióta kiderült, hogy babát várok, sok veszélynek vagyok kitéve a "gyerekeim" által.2009. nov. 7. 23:21
1/88 anonim válasza:
közgazdász vok
első baba 33 évesen született
a másodikat most várjuk 36 leszek, mire megszületik
2/88 anonim válasza:
középiskolai tanár, 32 éves
első babát várjuk, szeptember óta én is táppénzen vagyok.
3/88 anonim válasza:
Első babámat várjuk, férjemmel építőipari vállalkozásunk van, marketing-reklám végzettségem van, andragógia szakon halasztásom van, 26 éves vagyok :) 3 hete már csak itthon dolgozom, 4 nap múlva megyek szülési szabira :)
37h km :)
4/88 anonim válasza:
Sziasztok 33 éves vagyok egy bankban dolgozom 25 hetes vagyok első baba..:-) Betegácsiban vagyok.Itthon nyugisabb.
5/88 anonim válasza:
Titkárnő vagyok, 24 éves, első Babánkat várjuk, a 20. hétben járunk. Már a terhesség elejétől veszélyeztetett vagyok, így táppénzen vagyok.
6/88 anonim válasza:
Én is bankban dolgozom,35 hetes vagyok,első baba,én pedig 31 éves vagyok.
7/88 anonim válasza:
27 éves vagyok, lovas oktató saját vállalkozásban. 37. hétben vagyok. Kb egy hónapja nem veszek aktívan részt az oktatásban. Első baba és kislány a drága. :)
8/88 anonim válasza:
25 éves vagyok 12 hetes terhes, első baba. Általános iskolai tanár + egyetemi hallgató
9/88 anonim válasza:
24 éves vagyok első 2 baba ikreim lesznek 18 hetes vagyok és rendszergazda, hypermarket koordinátor de első perctől kezdve h megtudtuk nem dolgozom
10/88 anonim válasza:
25éves vagyok, közgazdász,könyvelő, 12 hetes első terhes és még dolgozok, mivel semmi panaszom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!