Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?
39 éves lakberendező vagyok egy ki saját üzlettel.Első baba.
A 15.héttől táppénzen vagyok.
25 hetes
"Másrészről, a szakmunkásoknak lehet, hogy nincs lehetőségük internet előtt ülni, nem?"
32 éves szakmunkás vagyok és 20 hetes terhes.Első gyerek.Van lehetőségem az internet előtt ülni és gyereket is tudok vállalni.Nem vagyok más faj mint a diplomások és írni olvasni is tudok!
Sziasztok!
25 eves vagyok kereskedelmi erettsegivel, kozmetikus szakmunkas kepzovel es felsofoku sminkes tanfolyamokkal.
1. babankat varjuk, aki kishercegno.
Kulfoldon elek, es juliusban bezart az a day spa ahol dolgoztam.Gyorsan kellett munkat talalnom, igy egy olasz etteremben mosogatok meg 3 hetig, ahol a ferjem szakacskent dolgozik.
25 hetes kismama
Ui:
Szerintem a kedves valaszolo, nem ugy ertette, hogy a diploma nelkuliek mint en is, nem tudunk irni vagy olvasni, esetleg csorok vagyunk, hanem, hogy nekunk nincs idonk a munkahelyen internetezni, mert kicsit tobb a dolgunk annal.
Ebben viszont igaza van.
Viszont mosogatokent jobban keresek, mint a diplomasok otthon!!!Nem is szegyenkezek a munkam miatt sosem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!