Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen végzettségű és foglalko...

Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok, első baba, és gyógypeagógus a végzettségem. Nem dolgozom amióta kiderült, hogy babát várok, sok veszélynek vagyok kitéve a "gyerekeim" által.
2009. nov. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
munkat keresek, elso baba 32
2009. nov. 13. 15:51
 42/88 anonim ***** válasza:
májusban végeztem el a kozmetikus szakmát.sajna nem dolgozom benne mert rá kb egy hónapra kiderült h jön a baba addig kerestem de nem találtam utána meg el is fogyott a pénzünk h befektessek rá mire ujból összejött a pénz ugy voltam vele h felesleges mert amit ráköltük azt szinte kidobtam volna az ablakon.pár nap múlva leszek 24 és 25 hetes kismama vagyok és első leányzónk lesz aki a Gréta nevet kapja:)
2009. nov. 13. 16:17
 43/88 anonim ***** válasza:

39 éves lakberendező vagyok egy ki saját üzlettel.Első baba.

A 15.héttől táppénzen vagyok.

25 hetes

2009. nov. 13. 16:34
 44/88 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok, tanár és első baba! :-)
2009. nov. 13. 16:59
 45/88 anonim ***** válasza:
83%

"Másrészről, a szakmunkásoknak lehet, hogy nincs lehetőségük internet előtt ülni, nem?"

32 éves szakmunkás vagyok és 20 hetes terhes.Első gyerek.Van lehetőségem az internet előtt ülni és gyereket is tudok vállalni.Nem vagyok más faj mint a diplomások és írni olvasni is tudok!

2009. nov. 13. 17:18
 46/88 anonim ***** válasza:
68%

Sziasztok!

25 eves vagyok kereskedelmi erettsegivel, kozmetikus szakmunkas kepzovel es felsofoku sminkes tanfolyamokkal.

1. babankat varjuk, aki kishercegno.

Kulfoldon elek, es juliusban bezart az a day spa ahol dolgoztam.Gyorsan kellett munkat talalnom, igy egy olasz etteremben mosogatok meg 3 hetig, ahol a ferjem szakacskent dolgozik.

25 hetes kismama

Ui:

Szerintem a kedves valaszolo, nem ugy ertette, hogy a diploma nelkuliek mint en is, nem tudunk irni vagy olvasni, esetleg csorok vagyunk, hanem, hogy nekunk nincs idonk a munkahelyen internetezni, mert kicsit tobb a dolgunk annal.

Ebben viszont igaza van.

Viszont mosogatokent jobban keresek, mint a diplomasok otthon!!!Nem is szegyenkezek a munkam miatt sosem :)

2009. nov. 13. 18:04
 47/88 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, védőnőként dolgozok, első babánkat várjuk és a fertőzés veszély miatt okt. 1-től itthon vagyok táppénzen.
2009. nov. 13. 18:18
 48/88 anonim ***** válasza:
Én 6 hete szültem, 26 éves vagyok, vegyészmérnök. Az egyik munkahelyemen kb. a 26. hétig dolgoztam, a másik munkahelyemen a terhesség végéig (természetesen már nem laborban).
2009. nov. 13. 18:40
 49/88 anonim ***** válasza:
65%
18.04!Ha úgy értette akkor írja úgy!Én is szakmunkás vagyok,kereskedelemben dolgozom és egész nap internetezhetek.Amit írt az félreérthető és én elhiszem ,hogy nem sértésnek szánta csak nem biztos,hogy tudja ,hogy nem minden szakmunkás dolgozik fizikai munkásként.
2009. nov. 13. 19:41
 50/88 Bea24 ***** válasza:
3 hónapja szültem, közgazdasági érettségim van, kereskedő boltvezető, kéz és lábápoló végzettségem (műkörmös), amiben mai napig dolgozok és tavasszal diplomázok az egyetemen egészségtan tanárként.
2009. nov. 13. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!