Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?
35 éves vagyok,adminisztrátor,és első babáinkat várjuk.Egyszerre hárman jönnek.(lombik)Elejétől kezdve táppénzen vagyok.
18.hetes km.
21 éves kismama vagyok irodavezetői szakkal.Első babám várom. Adminisztrátorként és felszolgálóként is dolgoztam már. Mióta babát várok azóta nem dolgozom.
23 hetes km.
Sziasztok!
29 éves közgazdász vagyok, második fiammal 28 hetes.
Igen ,úgy néz ki itt mindenki diplomás, de szerintem ez valós lehet. A mi korosztályunkban ez már nem olyan ritkaság, mint mondjuk a szüleink idejében.
Másrészről, a szakmunkásoknak lehet, hogy nincs lehetőségük internet előtt ülni, nem?
22 hetes,kereskedelemmel foglalkozó szakmunkás! 31 vagyok első babánkat várjuk!Már itthon vagyok táppénzen.
Van lehetőség internetre,azért a szakmunkások nem csóró emberek mert két kezű, néha igen kemény munkát végeznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!