Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk
ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát
várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok, első baba, és gyógypeagógus a végzettségem. Nem dolgozom amióta kiderült, hogy babát várok, sok veszélynek vagyok kitéve a "gyerekeim" által.
Én mint hostess a diploma nélküliek "táborát" erősítem. :)
2009. nov. 13. 13:45
32/88 anonim válasza:
24 éves vagyok, jogász, az államvizsgák előtt kiderült, hogy sikerült a baba, így a vizsgák után már nem kezdtem el állástkeresni, egy korábbi vetélés miatt úgyis tp-re venne a dokim. Vetélés utáni első baba.
2009. nov. 13. 14:11
33/88 anonim válasza:
28 éves vagyok, első baba,két diplomával műkörmöztem a 31. hétig, azóta itthon vagyok. 38hetes
2009. nov. 13. 14:12
34/88 anonim válasza:
Idén augusztusban töltöttem a 30-at, lányom most 17 hós, a pocaklakóm 25 hetes.
A végzettségem postaforgalmi érettségi és bölcsész kétszakos informatikus könyvtáros-művelődésszervező főiskola.
A foglalkozásom, hát jó kérdés, mert már évek óta nem volt főfoglalkozásom. Sokáig alkalmi munkákból éltem, de gyesre egy nyílászáró szaküzletből , 4 órás munkából jöttem.
Elsővel 16 hétig dolgoztam, mert megszűnt a cég, épp ki akartak rúgni, pont meglett a 180 napom...
2009. nov. 13. 14:27
35/88 anonim válasza:
Műkörmösként dolgoztam, most vagyok 32 éves és első baba. Nem dolgozok mióta terhes vagyok, mert éppen hogy kiköltöztem külföldre és elékészült a lakásunk, aztán meg kiderült, hogy babát várok :-)
2009. nov. 13. 14:30
36/88 anonim válasza:
23 éves kismama vagyok, 23 hetesen kislányt várunk, irodavezető asszisztens vagyok, levelezőn tanultam a főiskolán, de a baba miatt halasztok 1 évet.
2009. nov. 13. 14:57
37/88 anonim válasza:
28 éves vagyok, lakberendező és első baba.
25 hetes
2009. nov. 13. 15:06
38/88 anonim válasza:
28 éves, gépészmérnök, első babát várjuk, 32. héten járunk. 3 hete vagyok táppénzen, de itthonról is dolgozom még egy kicsit.
2009. nov. 13. 15:22
39/88 anonim válasza:
Szia!
30 éves vagyok,első bébi,most 23hetes és puncis lesz,ha kibújik:)amúgy cukrászként dolgoztam,szinte az elejétől betegácsi,mert veszélyeztetett vagyok,és nehéz fizikai munkám van,ráadásul hidegben.
sztem a szakmunkások itt vannak,csak minekután az ember elolvassa a 20.diplomás vagyok kezdetű mondatot,már kezdi kicsit kellemetlenül érezni magát.....nem kéne.boldog babavárást!
2009. nov. 13. 15:40
40/88 bobocka válasza:
Sziasztok,én 25 évesen szultem a kisfiamat, most volt 1éves:)Magyar-torténelem szakon végeztem az egyetemen, de hogy erositsem a szakmunkások táborát, jelenleg kulfoldon egy gyárban dolgozom:))Nem szégyenlem, hiszen a két kezemmel dolgozom azért amit szeretnek, és ez jólesik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!