Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen végzettségű és foglalko...

Milyen végzettségű és foglalkozású kismamik vagyunk ezen az oldalon? Odaírnátok, hogy hanyadik babát várjátok és Ti mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok, első baba, és gyógypeagógus a végzettségem. Nem dolgozom amióta kiderült, hogy babát várok, sok veszélynek vagyok kitéve a "gyerekeim" által.
2009. nov. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
100%

igaz,2 hete szültem a második babát,33 évesen,az elsőt 25.nőiruha-készitő szakmunkás,abc elado szakmunkás,és általános kereskedelmi szakközépiskola.eladóként dolgoztam,12-14 órát,(hentes bolt sütödével),ezért hagytam abba 7 honaposan a munkát.én,mint szakmunkás,tudtam 2 gyereket vállalni,nagyon is jól kerestem,és a mai világban pl.nekünk nincs hitelünk.és van autónk,4 éves,számitógépünk,és internet,és saját lakás.külföldön mg muszály végigdolgozni,mert fél év után ugyis visszakell menni dolgozni.vagy nem?én igy hallottam.és az elsővel én is vesz.voltam,32 hetesen derült ki,addig meloztam,csirkét árultam piacon.Tehát proli vagyok,de lehet jobban megéri.lásd,rezidensek keresnek 95000-ret.én 24 évesen volt olyan honap,mikor 250000-ret vittem haza.(akkor zöldséges voltam).koszos volt a körmöm,de a mükörmös szakmunkások meg azért vannak hogy nekem azt rendbe tették.ugyhogy köszönöm,hogy vannak szakmunkások is!én mindig 3-4-es tanulo voltam,ha megszakadok,akkor se tudnék diplomázni.nekik külön gratula az eszükért!mi lenne,ha egyformák lennénk?

Veszélyeztettett,és fizikai munkát végző kismamik,BOLDOG BABAVÁRÁST!És vigyázzatok magatokra!

2009. nov. 14. 09:54
 62/88 anonim ***** válasza:

Még annyival kiegésziteném itt a szakmunkás-diplomás"vitát",hogy ezek szerint ezeken az oldalakon saját magukat minősitik néha a diplomások!Saját véleménye persze mindenkinek lehet,meg élménye,meg stb...de ezek az oldalak,nem vitaforum,hanem segitségek,válaszok,vélemények,és a kérdező eldönti,neki mi a jobb.ha ránk hallgatnak szakmunkásokra,ha rátok diplomásokra,vagy a dokijára!

Szakmunkás

2009. nov. 14. 10:14
 63/88 anonim ***** válasza:
48%

Érettségi után boltvezetői végzettséget szereztem, alkalmazottként mint üzletvezető dolgoztam és a férjemmel van egy cégünk is, ő "azt viszi". 32 évesek vagyunk, harmadik babánk lesz. A második gyerekünket mikor vártam, a 6. hónapig dolgoztam, akkor kinyílt a méhszáj és otthon szigorú fekvésre ítéltek. Most az elejétől veszélyeztetett vagyok, 1000-es méhszájjal kezdtem a terhességet és volt egy 10 hetes vetélésem tavaly.

Az előző hozzászólásokhoz:

Nem gondolom, hogy az ír nők strammabbak lennének mint mi magyarok, de érdemes lenne utánanézni, hogy a teherbeeséstől számítva az élve születésig, hány kismama terhessége szakadt meg ott, mennyi volt a koraszülés aránya és mennyi baba maradt koraként életben károsodás nélkül.

2009. nov. 14. 10:31
 64/88 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 36 hetes vagyok
2009. nov. 14. 10:32
 65/88 anonim ***** válasza:
0%
Attol meg, hogy otthon ulsz nem lesz egeszsegesebb gyereked. Vegy szerintetek igen? A szuletesi rendellenessegek nagyreszt genetikusak, tehat ennek semmi koze nincs ahhoz, hogy dolgozol-e vagy sem. Egyebkent Irorszagban a vilagon az egyik legmagasabb az elve szuletesek szama, sokkal jobbak a mutatok, mint Magyarorszagon, ugyhogy ez a bizonyitek arra, hogy a munka nem art. Nem azt mondom, ha valaki fizikai munkat vegez, akkor ne menjen el tappenzre, de azert a tobbsegnek semmi VALOS oka nincs otthon maradni, valljuk be.
2009. nov. 14. 12:51
 66/88 anonim ***** válasza:

Szia!

Jövő hónapban 31 éves leszek, első babánkat várjuk, 27 hetes terhes vagyok. Végzettségem történelem tanár és szociológus, polgármesteri hivatalban dolgozom.

2009. nov. 14. 13:34
 67/88 A kérdező kommentje:
Azoknak üzenem, akik a veszélyeztetettséget, illetve otthon létet kérdőjelezik meg. Én, a magam részéről makk egészséges vagyok, de a gyógypedagógiai intézmény, ahol tanítok, tele van halmozottan sérült gyerekekkel. Mozgássérültek, vakok és bizony, értelmi sérültek. Az egyik kisfiúnak az a "mániája" hogy kitör és harap, rúg vág. Mellesleg minden másnap le kell kenni valakit, vagy épp férgesek, de nem ritka a tbc-s szülő sem. Igaz, a betegségek nagyrésze genetikai, de szakmámból kifolyólag tudom, mit okoz egy friss tbc fertőzés, vagy egy férgesség terhesség alatt. Amúgy nagyon hiányzik. :s
2009. nov. 14. 13:52
 68/88 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok.Fizikotherápiás asszisztensként dolgozom,illetve most veszélyeztetett terhesként táppénzen vagyok,a munkahelyem miatt.

Első baba,10 hetesek vagyunk.Mindenkinek gratulálok a babókhoz!Sok sikert,kitartást mindenkinek!!!

2009. nov. 14. 14:16
 69/88 anonim ***** válasza:
Közgazdasz vegzettseggel Controller-kent dolgozom. 26 evesek voltunk a ferjemmel, mikor a lanyunk szuletett, most 28 evesen jon a masodik :) Az elsovel a 35. hetig dolgoztam, most GYES-en vagyok.
2009. nov. 14. 14:22
 70/88 anonim ***** válasza:
21:59 nek!! Én nem poénból "nézem a romantik tv-t", hanem azért mert 2 vetélésem volt az elmúlt 2 évben.És amióta terhes vagyok (12+3) már vagy ötszőr véreztem. Egyébként nincs táppénz, és egyéb juttatás, és nem is önszorgalomból fekszem itthon, hanem mert igenis indokolt szerintem.
2009. nov. 14. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!