A 12. heti genetikai uh-ra kell idopontot kerni az istvanban? Ha igen, milyen szamon? Hova kell menni?
Nekek 2 héttel előtte adták itt a kispesti sztk-ban a papírokat, és telefonszámot, hogy kérjek időpontot.
A számot megírom, ha megtalálom, de szerintem fenn van a kórház honlapján.
öö..és helyileg hova kell menni? istvanba gondoloma leghatso epulet, de azon belul?
idopontot kertem, de annyira porgott a noverke (azota egyfolytaban hivtam oket, most vettek fel, jo nehez idopontot szerezni :()
Igen a hátsó épület, földszint. Ahogy bemész, majdnem szemben van egy ajtó, vannak rajta plakátok, amin a 4D-t reklámozzák, na ott csinálják a 12.heti uh-t, amikor kijön a nővér beadod a kiskönyvedet, aztán majd hívnak.
Ha szeretnél képet, szólj a dokinak amikor vizsgál, 200ft/db volt, amikor én voltam /2 éve/. És hasi uh lesz, nem hüvelyi.
koszi :D
igen, arra emlekzsme hogy most lesz az utolso alkalom hogy egybe rafer a monitorra a bebi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!