Kinek születik idén a babája? Hogy vagytok? Mikorra várjátok? Mi lesz a neve? Nagyon várjátok már hogy megszülessen?
Nekem februárban érkezik a harmadik fiam, neve még nem eldöntött! :) JÓl vagyunk, és nagyon várjuk már hogy idekint legyen!!!
És Nálad??
Buék neked is!!
Nekem nem érkezik idén a gyermekem, tavaly meghozta a gólya :]]]
Viszont kolléganőmért izgult az egész vállalat! Ma megszületett, de még nem tudjuk, hogy hány órakor, mert nem írta. Felhívni meg nyilván nem lenne célszerű ilyenkor. Úgyhogy... izgulunk s még találgatunk! Legkésőbb 18:30-kor kiderül az esti híradóból, hogy van-e "Új Évi babája" a vállalatnak vagy csak későbbi! :)))
BUEK és sok boldogságot!
Sziasztok! Egy kislány és egy fiú mellé érkezik még egy kisfiú, Olivér. Császáros leszek, 2012.02.02-án veszik majd ki:)A doki mondta ezt az időpontot, nem én választottam:)
Kicsit félek a császártól, mert a lányommal elgörbült a tű, de majd csak túl leszek rajta. A férjem már most pánikol, hogy minden rendben legyen. Ő szerintem már nagyon várja, hiszen neki még nincs "igazából" fia. A fiam az első házasságomból van. Nagyon furcsa neki a kék színű ruha:D:D:D
Boldog babavárást nektek is és BUÉK!!!
Nekem még van hátra 5 nap a kiírtig, úgyhogy nagy az izgalom. :) Egy kicsit fájdogál a derekam és a szokottnál lassabban mozgok. A melleim is le akarnak szakadni. De ezt a kis időt most már kibírom. :)
A neve. Három neven gondolkodunk, de még nem tudjuk, hogy mi lesz a neve. Dorottya, Johanna vagy Izabella. Nekem a Johanna tetszik ezek közül a legjobban. :)
Buék! :)
Szia. Mi első babánkat várjuk idén május elejére. Kisfiú és nagyon várjuk. Márk lesz a neve. Jól vagyunk és sokat mocorgunk. :) Gratulálok minden kismamának.
22hkm
Nekem az első gyermekem érkezik meg Július 6.-án elméletileg! Nagyon várjuk már! A neme még titok, de ha lány, Kornélia, ha fiú, Ármin lesz! Már most nagyon szeretem!
Boldog Új Évet Nektek is!
Mi március végére várjuk a hercegnőt.
Nagyon jól vagyunk,eltekintve,hogy néha akkorákat belémrúg,hogy majd kiszakad a pocakom.
Tíriának fogják hívni
Már régóta vártuk a csodát,úgyhogy természetesen mindenki nagyon várja főleg apuci :)
Tegnap éjszaka dolgozott,és azt mondta ma reggel a BUÉK helyett,hogy minden nap újra szerelmes lesz belénk :D
Nagyon jó volt hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!