Kinek születik idén a babája? Hogy vagytok? Mikorra várjátok? Mi lesz a neve? Nagyon várjátok már hogy megszülessen?
Sziasztok! Én március 16-ra vagyok kiírva! Első baba lesz, kisfiu és Ádámnak fogják hívni! Mi is nagyon várjik , 3 év után sikerült! Már kész a szobája. Csak én mindig azon parázok, hogy pici a pocakom. Még csak 4 kilót híztam. Az orvosom azt mondja, hogy a baba teljesn normális méretü. De minden velem egyidős kismamának sokkal nagyobb a pocakja.
Mindenkinek Nagyon, Boldog, Babás, Új, Évet Kívánok!
kedves előző
Én sem híztam sokat.A védőnő szt. épp annyit amennyi maga a bébi+méhlepény és egyéb " tartozékok" :)
Az utolsó 2 hónapban majd biztosan megnövünk,én nagyon jól érzem magam.
Csináltál pocifotót?
Mi augusztus elejére várjuk a második babánkat, már van egy 3,5 éves kisfiunk. Még nem tudjuk a nemét, de van egy olyan érzésem, hogy fiú lesz:)
A nevén még nem gondolkoztunk
Üdv: 9hkm
Mindenkinek boldog babavárást és B.U.É.K!
Sziasztok!
Május elejére várjuk a második kislányunkat!Kitti Beatrix lesz a neve! :)Szerintem áprilisi lesz!
Sajnos én a karácsonyt is kórházban töltöttem,de már itthon vagyok,vesegondokat okozott a kisasszony!
Természetesennagyon várjuk! :)
A nővére 2 éves!
BUÉK!
21hkm
Hello én 8.ára vagyok kiiirva..és már érzem hogy megy lefelé a pici..meg szúr a hasam alja.. gyakrabban pisilek..múlt héten mondta a doki az uh-n hogy a lepény még teljesen jó semmi elváltozás nincs rajta.. egyébként császárral fogok szülni kicsit félek..=/ Boldog Új Évet..
Benett-nek fogják hivni.:P
Sziasztok!
5. gyermekünk érkezik juniusban.4 kislányunk van ( 5 év alatti mindegyik ),úgyhogy nagyon várjuk a hírt: vajon sikerült - e a kisfiú???nagyon szeretnék most már egy kisfiút is, a férjemről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!