Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt kismamák, akik...

Vannak itt kismamák, akik augusztus elejére vannak kiírva? Hogy vagytok? Kislány vagy kisfiú lesz? Hányadik baba? Nem féltek a szüléstől? 40hkm

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. En aug.10-re vagyok kiirva es kisfiut hordok a szivem alatt. Mar garom h beinduljon a szules,kozben pedig azert felek is. De szerintem csak egeszsegesen. Elso baba es fogalmam sincs mire szamitsak :( az olvasgatasrol mar lealltam,mert olyankor mindig bevoltam sz...a:) az egesztol. Ugyh sokkal jobb igy,hogy nem azt olvasom h mennyire rettentoen fog fajni. Majd ott megerzem es kesz :) probalok nyugodt maradni. A babum is allandoan mozgasban van,nagyon aktiv,igy nyugodt tudok maradni mert segit nekem ebben es nem izgulom halalra magam. De alig varom h a karjaimba foghassam ot. :) de te mar ott vagy azert nagyon. Barmelyik pillanatban beindulhat :)
2012. aug. 1. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
szia, én aug. kozepére vok kiirva,de remélem nem baj,h irok :) pénteken kezdem a 38;hetet. nagyszeruen érzem magam és az egész terhességem zokkenomentes és tunetmentes volt!! kislànyunk lesz (elso baba) én màr vàrom a szulést,szeretnék tulleni rajta és babàzni :)) persze egy egészséges félelem van bennem,de màr szinte mindennap ugy kelek fel,h talàn ma lesz a nagy nap ... màr nagyon turelmetlen vok,szinte semmi nem kot le,folyton csak a bébire gondolok,h milyen lesz, kire fog hasonlitani,stb és te,? mesélj te is :)
2012. aug. 1. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a választ :)! Ti is már a végén vagytok. Én ma vagyok kereken 40 hetes, de péntekre vagyok kiírva, remélem, hogy addig beindul a szülés, megmondom őszintén, félek az indítástól. Már nehezen viselem, már jó lenne a kislányomat a karomban tartani. Nekem is első baba lesz, már az egész család nagyon várja :)! Nagyon várom a szülést, de persze, azért félek is tőle, a fájdalomtól.

Majd írjátok meg, ha meglesz a baba. Könnyű szülést nektek :)!

2012. aug. 1. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Augusztus 10-re vagyok kiírva és a harmadik fiunk lakik a pocakomban. Szenvedek már nagyon, elegem van mindenből, szülnék már. A szüléstől nagyon félek,már bőven tudom mi vár rám... Neked nagyon szorítok,hogy már kibújjon, túlhordani nagyon nem szeretném én se. A gyerekeim napra pontosan jöttek, kivárták az idejüket. Úgyhogy most is erre számítok. Kitartás! 38+5hkm.
2012. aug. 1. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is :)! Én is kitartás kívánok neked is! Lehet, hogy az én babám is pontos lesz és pénteken kibújik :)! Nagyon remélem!
2012. aug. 1. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:

sziasztok!en 5.-ere vagyok kiirva...meg 4nap...varom mar hogy tul legyek rajta,elso baba,abszolut nem felek a szulestol,inkabb a varras ami megremiszt.mar elegge terhes ez a terhesseg,nagyon varom hogy a kisfiamat a karjaimba tartsam es imadjam :)

konyu szulest mindenkinek!

ui:irjatok ha megvan a baba :D

2012. aug. 2. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ma töltöttem be a 38. hetet, de már kezdek eléggé terhes lenni. 2. bébike, az elsőt 10 nap után indították, a doki szerint ezt se várjam sokkal korábbra, szóval még bent lehet 3 hétig simán. UH szerint viszont augusztus 10 az időpont, de mivel tudom mikor estem teherbe, ezért bízom benne, hogy még bent marad picit (dokim pont szabin van 10-ig). Kislány lesz ismét és mivel tudom mi vár rám, kicsit kezdek parázni. Bár az első kiscsaj burokrepesztés után 6 órával már kint volt, így bízom benne most is legalább ilyen gyorsan kibújik az új jövevény.
2012. aug. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!