Chorionbiopszia. Kinek volt? Mennyire fájt? Mennyi idő múlva kapott eredményt? Én augusztus 14-én megyek a Bajcsyba.
Szia!
Szerintem attól függ, hogy ki csinálja és fejben is eldől.... Engem kétszer szúrtak,mert kevés lett a minta. Az első fájt, de fogtam a férjem a kezét, a másodikat nem is éreztem.... Az eredmény nekem 4 nap alatt lett meg. Sajnos pozitív lett :( Én telefonáltam,és aki végezte a diagnosztikát közölte a rossz hírt! Én úgy fogtam fel, hogy a fogantatás pillanatában már eldőlt, tenni nem tudok.....elfogadom amit az élet hoz, és próbáltam magamat felkészíteni mindkét variációra. Nem éltem bele magam semmibe sem! Miért végeznek nálad CVS-t? Hány %-od van a beteg babára?
Szia! Tökéletesen igazad van, egyetértek!
Nálam azért végeznek, mert bár a kombinált teszt eredménye negatív, a tarkóredő 2,8 körül volt és 32 éves vagyok. Ezek alapján a doki javasolta a CVS-t. Állítólag 10% h beteg a baba. Én megpróbálok a 90%-ra koncentrálni:-)
Neked miért végezték és hol? nagyon sajnálom h így végződött, de nagyon jól fogod fel!
Szia!
25 % az esélyünk beteg babára, énis egyébként valószínű azon a héten megyek CVS-re ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!