Most akkor mikor is szülök augusztus vagy október?
A vizsgálatok és a nőgyógyászok mind mást és mást mondanak. Amin a legjobban voltam megdöbbenve hogy szerintük nem jól jegyeztem fel az utolsó menstruációm idejét.
Nagyobbnak találták a kisfiamat a "korához" képest, ezért az egyik orvos szerint augusztus közepe szeptember eleje a másik szerint október vége!
Nem mindegy mikor, 2 hónap a különbség!
Egy rendes magyarázatot sem tudnak felhozni mikor is szülök. Mondtam az orvosoknak hogy lehetséges-e hogy már mikor teherbeestem akkor is menstruáltam, szerintük ez lehetetlen, bár nem egy élő példa van erre. De mégis hogy mikor szülök pontosan senki sem tudja. Már anyagilag nem engedhetem meg hogy több orvoshoz is elmenjek! Értelemszerűen augusztusra már összekészitem a kórházi csomagot! De akkor sem lehet 2 hónapot tévedni!
Január 14 volt utoljára így jön ki október 21 re a fiam születésre!
A méretek alapján azt mondták hogy nem ekkor volt a menstruáciom mert elszámoltam (végülis nekem jött meg nem másnak)
A 12.heti uh-n mikor voltam, akkor is kérkedve néztek hogy mit keresek itt. Hogy az orvos is és én is mennyire figyelmetlenek vagyunk.
Szerintem azért elég ciki már hogy nem tudják pontosan megmondani! Mindenesetre októbernél (az eredeti időpontnál) maradok! Hiszen ez volt a legelső időpont amit mondtak
Első vagyok!
Hát nagyon úgy tűnik hogy mikor megjött már terhes voltál.
Az uh 1-2 nap eltéréssel meg tudja mondani a terhességi időt.
Szóval akkor augusztus közepe és szeptember eleje lesz a legvalószínűbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!