Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mikor is szülök...

Most akkor mikor is szülök augusztus vagy október?

Figyelt kérdés

A vizsgálatok és a nőgyógyászok mind mást és mást mondanak. Amin a legjobban voltam megdöbbenve hogy szerintük nem jól jegyeztem fel az utolsó menstruációm idejét.

Nagyobbnak találták a kisfiamat a "korához" képest, ezért az egyik orvos szerint augusztus közepe szeptember eleje a másik szerint október vége!

Nem mindegy mikor, 2 hónap a különbség!

Egy rendes magyarázatot sem tudnak felhozni mikor is szülök. Mondtam az orvosoknak hogy lehetséges-e hogy már mikor teherbeestem akkor is menstruáltam, szerintük ez lehetetlen, bár nem egy élő példa van erre. De mégis hogy mikor szülök pontosan senki sem tudja. Már anyagilag nem engedhetem meg hogy több orvoshoz is elmenjek! Értelemszerűen augusztusra már összekészitem a kórházi csomagot! De akkor sem lehet 2 hónapot tévedni!

2012. jún. 21. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól mert nagyobb a baba nem jelenti hogy hamarabb szülsz, csak fejlettebb a korához képest. Mikor volt utoljára mensid?
2012. jún. 21. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
A 12. heti Uh méretei alapján számolj!
2012. jún. 21. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
SZTK - ingyenes. De olyat még nem hallottam, hogy 2 hónap legyen a kérdéses
2012. jún. 21. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg hogy a 12 hetes Uh-n mit mondtak tehát amikor az elején elmentél ELVILEG 12 hetes uhra. Ha ott stimmeltek a méretek a hétnek megfelelően akkor azt kell nézni. De ezt nem is tudom felfogni, hogyan lehet ekkora eltérést saccolni a baba MÉRETEI alapján nem lehet ekkora különbség...
2012. jún. 21. 15:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Január 14 volt utoljára így jön ki október 21 re a fiam születésre!

A méretek alapján azt mondták hogy nem ekkor volt a menstruáciom mert elszámoltam (végülis nekem jött meg nem másnak)

A 12.heti uh-n mikor voltam, akkor is kérkedve néztek hogy mit keresek itt. Hogy az orvos is és én is mennyire figyelmetlenek vagyunk.

Szerintem azért elég ciki már hogy nem tudják pontosan megmondani! Mindenesetre októbernél (az eredeti időpontnál) maradok! Hiszen ez volt a legelső időpont amit mondtak

2012. jún. 21. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Hát nagyon úgy tűnik hogy mikor megjött már terhes voltál.

Az uh 1-2 nap eltéréssel meg tudja mondani a terhességi időt.

Szóval akkor augusztus közepe és szeptember eleje lesz a legvalószínűbb szerintem.

2012. jún. 21. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Az nem semmi tévedés! Szerintem megjött neked, mikor már terhes voltál, és nem októberi lesz, mert 12. hétig egyformán fejlődnek a babák, és ha már ott is nagyobb volt... Nekem anno a 12. heti uh alapján korrigálták, szintén nagyobb volt, és két héttel előrébb hozták a szülés várható időpontját. Pontosan 40. hétre született.
2012. jún. 21. 16:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy mikor már terhes voltam akkor is volt menstruációm. Szóval akkor nyár végére már babázhatok....
2012. jún. 21. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Megírnád a 12. heti uh eredményeit?
2012. jún. 21. 16:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Este tudom csak, nem vagyok otthon. Elküldöm privibe! Úgy jó?
2012. jún. 21. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!