Október 15-20. ra kiírt kismamák hogy vagytok?
Szia!
Én október 8-ra vagyok kiírva, ha minden jól megy :) Most 21+1 naposak vagyunk.
Tudjuk, eddig 3x kisfiúnak mutatta magát, egyszer láttuk a dokimnál a fütyijét is :) De biztos csak a 25hetes 4D-n leszek.
Egyébként győri vagyok Én is. Már teljesen jól vagyok, semmi hányinger, se nagy evések(lekopogom, semmit nem híztam csak fogytam az elején). Hamarabb elfáradok mint régen, ezt észrevettem...
És Nálatok mi a helyzet?
Nekem sincs semmi bajom,azon kívűl hogy mióta terhes vagyok nem tudom megenni a húst!és édességet kívánom nagyon!ma megyek este dokihoz remélem kiderül ki van odabent!Van már egy 2 éves kisfiam!
Ha kisfiú Marcell,ha kislány Bianka lesz!
:) Szurkolok,hogy megmutassa magát :)
Nekünk első baba lesz, nagy volt végig az izgulás, most már türtőztetjük magunkat :D És mit szeretnél jobban? Persze tudom, végülis mindegy, de azért gondolom már nagyon izgultok mi lesz.
Októbert 17-re vagyok kiírva. Bp-en fogok szülni, de azt még nem tudom melyik kórházban.
Én is jól vagyok teljesen mostmár. Annyi, h az utóbbi napokban, mintha kicsit fáradékonyabb lennék, de ezen kívül semmi.
Ja és kisfiú lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!