Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusi/júniusi időpontra...

Májusi/júniusi időpontra kiírt kismamák: szerintetek "megforgat" bennünket ez a nagy meleg, meg az összevissza időjárás?

Figyelt kérdés
Én mondjuk nem bánom,mert mar 35 hetes vagyok,úgy puszilgatnám már a kisfiam. ;-)
2012. ápr. 27. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
2008-ban szültem júli 5-re,voltam kiírva,júni 12.én jött egy hidegfront meg is született a csajszim.Emlékszem amikor haza vittük még a fűtést is be kellett kapcsolni.Bár nem biztos,hogy az időjárás összefüggöt a szülésem megindulásával.Most júni 13-ra vagyok kiírva,kíváncsi vagyok meddig húzom.
2012. ápr. 27. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes vagyok, csak remélem, hogy ma nem lesz semmi, és kedden sem. A férjem ugyanis ezeken a napokon ügyeletes, és most picit aggódok. Egyébként sokat jóslózok, szóval nem tudom, mi lesz...
2012. ápr. 27. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Júni 15-re vagyok kiírva, de nem nagyon reménykedem... Az előző két babómmal se hatott rám semmi - jöttek-mentek a frontok, körülöttem mindenki megszült, én bezzeg... :S
2012. ápr. 27. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 35 hetes vagyok!Hosszú hétvégére anyukámhoz utazunk.Az orvos tanácsára viszem magammal a szülőcsomagot!Én is szeretném ha most megszületne.nagy baba és már teljesen fejlett.Apa pedig nemsokára üzleti útra megy,amitől kicsit be stresszeltem.Mert nem akarok tök egyedűl lenni.
2012. ápr. 27. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Június 4-re vagyok kiírva, nagyon remélem, hogy május végéig bennmarad a kiscsajszi, mert nem szeretném, ha korababa és/vagy kissúlyú lenne.

Még csak 2000-2200 gramm körüli, szóval nagyon nem kéne még megszületnie!

Rettegek, mert az előző babámmal pont ilyenkor egy hidegfront miatt fenyegető koraszüléssel kórházba kerültem, ő hidegfrontkor is született a 38. héten (szóval hajlamos vagyok előbb szülni).

Az a baj, hogy a mostani pocaklakónk a melegfrontot nem bírja, alig mocorog ilyenkor, de eddig nem keményedek, remélem megússzuk!

2012. ápr. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!