Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Chorionbiopszia. Kinek volt?...

Chorionbiopszia. Kinek volt? Mennyire fájt? Mennyi idő múlva kapott eredményt? Én augusztus 14-én megyek a Bajcsyba.

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 10:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Sajnos semmire nincs 100% garancia az életben...Édesanyám mindig azt mondja, hogy egy gyerekért életünk végéig izgulhatunk.

Éppen ezért maximum annyit tehetünk, hogy minimalizáljuk a rizikót..elmegyünk a szűrővizsgálatokra stb..és bízunk a Jóistenben..

2012. júl. 31. 14:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre visszatérve: én a Bajcsyban voltam chorionbiopszián. Kapzunk szobát, átöltözés, és megmondták, hogy hányra menjünk a műtőhöz. Egyesével hívtak be bennünket, gyors méhszájvizsgálat, majd hasba lidokain injekció. Amikor a nagy tűt beszúrta (amiben akisebb tűt vezetik be a mintavételhez), az nem volt jó, de kibírható. Azután lehet érezni, hogy kaparásznak meg szivornyáznak odabent, az is kibírható. Az egész kb. 5 perc, egy kis monitoron közben végig látod a baba uh képét, meg mutogatják, hogy mi micsoda, igyekeznek szóval tartani és nagyon kedvesek. Amikor vége, még a folyosón kell kicsit ücsörögni és vissza lehet menni a szobába, ahol pár óra pihenés javasolt. Délután 4 körül engedtek haza bennünket. Szerencsére nem volt nálam semmi baj, ha minden jól megy, két héten belül megérkezik a kislányunk.
2012. aug. 1. 19:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, újraolvasva nem 5 perc, hanem több lehet, mert 20-25 percet voltunk bent/fő.
2012. aug. 1. 19:47
 14/24 anonim ***** válasza:
Eredmény 1 hónap múlva volt.
2012. aug. 1. 19:48
 15/24 A kérdező kommentje:
szia! Köszi a választ! örülök, hogy jó eredményt kaptál:-) Hányadik héten voltál? Hogy bírtad az 1 hónap várakozást?
2012. aug. 2. 08:51
 16/24 anonim ***** válasza:
A 15.héten voltam,a várakozást meg úgy bírtam, hogy arra koncentráltam, hogy nem lesz baj. A tarkóredő meg az afp rendben voltak, ez is segített. Remélem, nálad is minden rendben lesz.
2012. aug. 5. 18:51
 17/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam hátha jár erre valaki...kedden túlestem a mintavételen. Nem volt egy leányálom, mivel hátsó fali a lepényem és sokat kellett kotorászni mire elérték, de abszolút túlélhetó volt. Ferenczi dr és stábja megint fantasztikus volt, végig szóval tartottak, végtelenül kedvesek és profik voltak.

Sajnos min 2 és fél hét várakozás az eredményre, ami most jön az több mint idegörlő, de igyekszem pozitívan hozzállni, nagyon bizakodom!

Természetesen írok, ha van eredmény!

szép hosszúhétvégét Nektek!

2012. aug. 17. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, szorítok! Kitartás!!!
2012. aug. 18. 10:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi!! Még csak másfél hét telt el, de elég nehezen bírom a várakozást,minden telefoncsörgésre szívbaj kerülget...
2012. aug. 23. 13:29
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Már 2,5 hét eltelt, ma érdeklődtem és elvileg legkorábban kedden lehet eredmény..

Azt hiszem, ez az augusztusi időpont extra pech, mert mindenki szabin van stb..

Már nagyon nehezen bírom a várakozást...

köszi, Lányok nagyon a drukkokat:-)

2012. aug. 30. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!