Chorionbiopszia. Kinek volt? Mennyire fájt? Mennyi idő múlva kapott eredményt? Én augusztus 14-én megyek a Bajcsyba.
Sajnos semmire nincs 100% garancia az életben...Édesanyám mindig azt mondja, hogy egy gyerekért életünk végéig izgulhatunk.
Éppen ezért maximum annyit tehetünk, hogy minimalizáljuk a rizikót..elmegyünk a szűrővizsgálatokra stb..és bízunk a Jóistenben..
Sziasztok!
Gondoltam hátha jár erre valaki...kedden túlestem a mintavételen. Nem volt egy leányálom, mivel hátsó fali a lepényem és sokat kellett kotorászni mire elérték, de abszolút túlélhetó volt. Ferenczi dr és stábja megint fantasztikus volt, végig szóval tartottak, végtelenül kedvesek és profik voltak.
Sajnos min 2 és fél hét várakozás az eredményre, ami most jön az több mint idegörlő, de igyekszem pozitívan hozzállni, nagyon bizakodom!
Természetesen írok, ha van eredmény!
szép hosszúhétvégét Nektek!
Sziasztok!
Már 2,5 hét eltelt, ma érdeklődtem és elvileg legkorábban kedden lehet eredmény..
Azt hiszem, ez az augusztusi időpont extra pech, mert mindenki szabin van stb..
Már nagyon nehezen bírom a várakozást...
köszi, Lányok nagyon a drukkokat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!