Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Márciusi kismamák, Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Márciusra ki irt kismamák ,hogy vagytok.Mocorog már a baba?????Tudjátok a nemét??????Vettetek már valamit????Kész van már a baba szoba ??

2012. okt. 18. 15:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os, én utána nem görcsöltem , hanem 2-3 napig olyan furcsa feszülős volt a hasam, aztán ez jobb lett, de most megint egy pár napig ilyen volt pedig nekem már hétfőn 2 hete lesz.

Az első 2-3 napig szinte fel se keltem, nekem első baba úgyhogy ezt meg tudtam oldani, elhiszem, hogy nálad ezt kivitelezni szinte lehetetlen, de azért próbálj meg minél többet pihenni.

Neked is mondták, hogyha van valami akkor hamarabb hívnak?

Én olyan ideges voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy a hamarabb az mikor van...

Nekem a 16.heti vérvétel lett nagyon rossz, alacsony afp, magas hcg, és nagy kockázat down kórra...ezért is én nagyon félek, a gyomrom görcsbe rándul akárhányszor megcsörren a telefon.

2012. okt. 19. 08:50
 22/30 A kérdező kommentje:
Nekem is két fiú van És nagyon szeretnénk egy kislányt .De még nem mutatja magát :-(Egyébként márc.15-re vagyok kiírva .Hízás? kb-4-5-kg
2012. okt. 19. 10:31
 23/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Drukkolok, hogy kislány legyen! Nekem mindig két fiú volt az álmom, de most annyira örülök, hogy lány lesz!

Kedves 6-os! Nekem ugyanez az indok amiért menni kellett. Kb két hét mire tudják vizsgálni a kromoszómákat, utána tudnának hívni, de ne hívjanak egyikőnket se!

2012. okt. 19. 11:10
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenki vigyázzon magára Üdv:Zsuzsa:-)))))))
2012. okt. 19. 17:16
 25/30 anonim ***** válasza:
Március 10-re vagyok kiírva már elég intenzíven mozgolódik de csak akkor ha senki nem érinti a hasamat még nekem se nagyon lehet mert egyből abbahagyja :D nagyon huncut...ja és két hete az is kiderült h kicsilányka lesz :) nagyon örülünk neki már elkezdtünk vásárolgatni holmikat nagyon izgalmas és jó érzés :)
2012. okt. 19. 21:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Március 13.ra vagyok kiírva!Eddig azt mondták hogy fiúcska lesz!A neve Barnabás!Érdekes mert nekünk az elsö dolgunk a névválasztás volt!Már 7hetesen tudtuk mit szeretnénk!Ha csajszi lett volna akkor Veronika de párom megígérte majd a másoddik!Szinte mindent kapunk majd de csak januárba rendezkedünk egyenlöre velünk majd az építkezést követöen külön lesz!:)
2012. okt. 20. 16:19
 27/30 anonim ***** válasza:

sziasztok!

voltatok már a 18. heti uh-n? írtok nekem baba méreteket?:)

nekem rövidke a combcsont(fl) 28 mm.

nekem már tuti h kisfiú!

írjatok majd!:)

2012. okt. 31. 08:24
 28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok-29-én voltam 20-heti uh.Minden rendben és KICSI LÁNY jaj nagyon boldogok vagyunk két fiú után .Ne agodj a combcsont miatt lehet,hogy rosszul mérte ha eddig nem szóltak akkor nincs baj nyugi de ha nem hagy nyugodni akkor szerintem menj el 4d-re.Én is majd megyek valamikor .Üdv Zsuzsa
2012. nov. 1. 11:52
 29/30 anonim ***** válasza:

szia Zsuzsa!

27es vagyok

Gratulálok a kislányhoz!:) Én is kislányra vágytam jobban,de kisfiú lesz. Bár már van 1 kisfiam és egy kislányom is!

Megírod azért nekem h milyen adatokat mértek nálatok a babán a kötelező uh-n?

Mindenképpen megyek majd 4D-re. De csak 26. héten mert akkor már olyan babás az arca!:)

Köszi

Üdv

Ági

2012. nov. 1. 12:11
 30/30 A kérdező kommentje:
Szia Ági.Bocsika csak most olvastam,hogy mit írtál .Oké majd holnap eldobálom a gyerekeket suli,ovi aztán írok eredményeket .Szia Zsuzsa
2012. nov. 18. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!