Februárra kiírt kismamák, hogy álltok a pakolással? A kórházi csomagot elkészítettétek?
Várjátok már a napot?
Nem izgultok?
Bocsánat a sok kérdésért,csak nagyon kíváncsi vagyok!
Mi Február 20.-ra vagyunk kiírva de én nagyon úgy érzem előbb jön,amivel a szülésznőm is egyet ért.
Most ahogy közeledik kezdek egyre jobban izgulni! :(
febr.23 ra vagyok kiirva de remélem elöbb születik meg
kórházi csomag összeállítva bepakolva ajto mellett, babacuccok megvásárolva összerakva most megyünk szombaton másik szekrényt venni mert a kisbabaruhát nem tudom hova tenni hiszen a lányomnak egy szekrénye van de az is zsúfolásig
2.5 éves
már nagyon várom a szülést jobb lenne minél elöbb eljönne és végre láthatnám a második kislányunkat is. viszont félelemmel rettegéssel tölt el az hogy a lányomat itt kell hagynom pár napra
Sziasztok:)
Február 15-re vagyok kiírva a kislányommal.
A kórházi csomagomat és a baba hazahozós ruhácskáit még december közepén összeállítottam. A kisfiammal való várandósságomnál is a 30. héten összecsomagoltam.
Karácsony előtt átválogattam a ruhákat és az első fél évre valók már mosva vasalva a helyükön álltak az ünnepekre.
Minden megvan, már csak a csajszi hiányzik :D
Szerintem nálunk is hamarabb megérkezik a bébi, mint a kiírt dátum, hisz már eléggé nehezen viselem a hatalmas hasamat. Bár a méhlepény még 0 fokban érett, tehát jól érzi magát odabent :)
Izgulni én is izgulok, mert még nem tudom mi vár rám, ugyanis a fiam császárral született, de most ismét sima szüléssel kezdünk.
Sziasztok!
Az első válaszolótól kérdezném, hogy mikor volt az utolsó menszesze, hogy február 23-ra van kiírva?
Bocsánat, hogy kérdést írtam.
Én is februárra vagyok kiírva,de szerintem nekem elszámolták a napokat. Én 22-re vagyok. Te kérdező, ha nem baj ha megkérdezem mikor volt az utolsó menstruációd ip.-ja?
Febr. 21-én töltöm a 37 hetet az ikreimmel.Én erre a dátumra gyúrok.:))
Még elég rosszul állok a kórházi csomaggal de most már össze fogom rakni rendesen.Amúgy minden megvan csak össze kell rakni.:)
Mindent jegyeztem egy kis noteszba,így szerencsére tudom :)
Május 24.-án volt.
Nálam a babaholmik éppen ma lettek véglegesen elhelyezve a kis szekrényébe,de most szombaton át lesz rendezve a szoba.
A kórházi csomaggal még sehogy nem állok,de vasárnapra tervezem.
Nekem az utolsó vizsgálaton már 1-es értségű volt a lepényem! (Most volt 2.-án)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!