Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárra kiírt kismamák,...

Februárra kiírt kismamák, hogy álltok a pakolással? A kórházi csomagot elkészítettétek?

Figyelt kérdés

Várjátok már a napot?

Nem izgultok?

Bocsánat a sok kérdésért,csak nagyon kíváncsi vagyok!

Mi Február 20.-ra vagyunk kiírva de én nagyon úgy érzem előbb jön,amivel a szülésznőm is egyet ért.

Most ahogy közeledik kezdek egyre jobban izgulni! :(

2013. jan. 4. 14:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

febr.23 ra vagyok kiirva de remélem elöbb születik meg

kórházi csomag összeállítva bepakolva ajto mellett, babacuccok megvásárolva összerakva most megyünk szombaton másik szekrényt venni mert a kisbabaruhát nem tudom hova tenni hiszen a lányomnak egy szekrénye van de az is zsúfolásig

2.5 éves

már nagyon várom a szülést jobb lenne minél elöbb eljönne és végre láthatnám a második kislányunkat is. viszont félelemmel rettegéssel tölt el az hogy a lányomat itt kell hagynom pár napra

2013. jan. 4. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:
és te kedves kérdezö? (elsö válaszoló vagyok)
2013. jan. 4. 14:49
 3/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

Február 15-re vagyok kiírva a kislányommal.

A kórházi csomagomat és a baba hazahozós ruhácskáit még december közepén összeállítottam. A kisfiammal való várandósságomnál is a 30. héten összecsomagoltam.

Karácsony előtt átválogattam a ruhákat és az első fél évre valók már mosva vasalva a helyükön álltak az ünnepekre.

Minden megvan, már csak a csajszi hiányzik :D

Szerintem nálunk is hamarabb megérkezik a bébi, mint a kiírt dátum, hisz már eléggé nehezen viselem a hatalmas hasamat. Bár a méhlepény még 0 fokban érett, tehát jól érzi magát odabent :)

Izgulni én is izgulok, mert még nem tudom mi vár rám, ugyanis a fiam császárral született, de most ismét sima szüléssel kezdünk.

2013. jan. 4. 14:59
 4/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az első válaszolótól kérdezném, hogy mikor volt az utolsó menszesze, hogy február 23-ra van kiírva?

2013. jan. 4. 15:05
 5/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy kérdést írtam.

Én is februárra vagyok kiírva,de szerintem nekem elszámolták a napokat. Én 22-re vagyok. Te kérdező, ha nem baj ha megkérdezem mikor volt az utolsó menstruációd ip.-ja?

2013. jan. 4. 15:09
 6/19 anonim ***** válasza:
elviekben május 16
2013. jan. 4. 15:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom, nem izgulok egyáltalán. Én szeretném azt is, hogy előbb jöjjön, ha szeretne :) Kórházi csomaggal még rosszul állok, de jövőhéten kész lesz :D
2013. jan. 4. 15:18
 8/19 anonim ***** válasza:

Febr. 21-én töltöm a 37 hetet az ikreimmel.Én erre a dátumra gyúrok.:))

Még elég rosszul állok a kórházi csomaggal de most már össze fogom rakni rendesen.Amúgy minden megvan csak össze kell rakni.:)

2013. jan. 4. 15:23
 9/19 anonim ***** válasza:
elsö vagyok utolso vérzésdem május 16 de ugy vélem bö egy héttel fiatalbb a magzatom igy el vagyok számolva de nem hsiznek nekem ugy vélem március 1 én fog megszületni a babaám de nagyon remélem hogy sokkal elöbb
2013. jan. 4. 15:32
 10/19 A kérdező kommentje:

Mindent jegyeztem egy kis noteszba,így szerencsére tudom :)

Május 24.-án volt.

Nálam a babaholmik éppen ma lettek véglegesen elhelyezve a kis szekrényébe,de most szombaton át lesz rendezve a szoba.

A kórházi csomaggal még sehogy nem állok,de vasárnapra tervezem.

Nekem az utolsó vizsgálaton már 1-es értségű volt a lepényem! (Most volt 2.-án)

2013. jan. 4. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!