Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Április-májusra kiírt kismamik!?

Április-májusra kiírt kismamik!?

Figyelt kérdés

Vásároltatok már valamit a babátoknak? Ha igen mit? Ha nem, mikor fogjátok elkezdeni?

Tudjátok már a baba nemét? És a nevét? :)

Hogy érzitek magatokat? Pocak növekszik már?

Készültök majd 4d uh-ra menni?

:)

2012. nov. 30. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Még nem vettünk neki semmit, de mindene megvan, mert harmadikként érkezik, és úgy néz ki ő is lány lesz, mint a nővérkéi. Mírának fogják hívni, és május végére várjuk.

A 12 hetes UH már 4D- s volt, de a 18- 20 hetest is ugyan ott csináltatjuk majd. A pocak már látványos, de mivel harmadik babáról van szó, ez nem meglepő.

Veletek mi a helyzet? :)

2012. nov. 30. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:
szia en majus 6ra vagyok kiirva. most kezdunk vasarolgatni. egy pici hasam van nem hiztam meg semmit. nem megyunk 4d re:)
2012. nov. 30. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi május közepe/végefelé várjuk, voltunk 4 D-n 2 napja, kisfiú :)

Megvan mindene, de Ő sem első baba, második. :)

2012. nov. 30. 14:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Nálunk első baba és még nem tudjuk a nemét. Még nem voltunk 4d-n, de készülünk úgy a 25. hét körül.

Még nem vettünk semmit, gondoltam majd januárban elkezdem beszerezni a dolgokat apránként.

Pocak már egész aranyos, de a mozgást még nem érzem! Ti érzitek már???

2012. nov. 30. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy áprilisi vagy májusi baba lesz. De szerintem inkább előbbi. A neme meglepetés lesz. Nem vettünk neki semmit, mert második baba, tulajdonképpen mindene megvan. Hasam már most hatalmas... 4d-re nem megyünk.
2012. nov. 30. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Én május közepére vagyok kiírva.

Vettünk már pár alapdolgot, illetve igyekszünk barátoktól beszerezni (babakocsi, kiságy stb). Az övterelő lesz most a következő dolog. Csak most hétfőn derült ki, hogy kicsi lány lesz, úgyhogy izgatott névkeresésben vagyunk.

Hasam már eléggé látszik, eddig kb 5 kilót híztam.

2012. nov. 30. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Én május 4-re vagyok kiírva. Még nem vettünk semmit. Én is januárra tervezem majd. Akkor biztos veszek már valamit, legalább egy rugit. :) De már kinéztük a babakocsit meg kiságyat is nézegettünk. Még nem tudjuk a nemét. A nevéről sem döntöttünk még. Első baba és már szépen látszik a pocim. 4D-re készülünk 26-28 hét környékén, de majd meglátjuk hogy állunk akkor anyagilag.
2012. nov. 30. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Én április 10re vagyok kiírva. Nemét és nevét még nem tudjuk eddig soha nem mutatta meg magát hogy kiderüljön mi is lesz. Még mis se vásárolgattunk majd talán jövőhetén. De már kaptam ruhákat a rokonoktól munkatársaktól.
2012. nov. 30. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Én május 13.-ra várom ,második baby,nekem már látszik :)) Még mi sem vetünk semmmit,mivel nem tudunk nemet még:)
2012. dec. 1. 13:38
 10/10 szsuzs ***** válasza:

én a 3-at várom és május 21. a cél....semmit nem veszek az első időkre:D aztán meglátjuk hogy milyen nemű. mert az első 2 kislány, ha fiú, akkor azért egy idő után bajba lennék a sok rózsaszín ruha miatt:DDD

És még nem tudom mi lesz:DDD

Pocak nődögél, kb 1-1,5 kg-ot híztam.

A 4D uh-n az elsővel voltunk,kb a 25.héten (ott még látják rendesen, mert kicsi), nem is hasonlított a kép mikor megszületett:DDD szóval én arra nem megyek.(ha nagyon nagy a baba, akkor már kigömbölyödött husis az arca, de nem biztos hogy látják.) inkább a sima uh-kon nézzenek meg rajta mindent rendesen...:D

2012. dec. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!