Április-májusra kiírt kismamik!?
Vásároltatok már valamit a babátoknak? Ha igen mit? Ha nem, mikor fogjátok elkezdeni?
Tudjátok már a baba nemét? És a nevét? :)
Hogy érzitek magatokat? Pocak növekszik már?
Készültök majd 4d uh-ra menni?
:)
Szia.
Még nem vettünk neki semmit, de mindene megvan, mert harmadikként érkezik, és úgy néz ki ő is lány lesz, mint a nővérkéi. Mírának fogják hívni, és május végére várjuk.
A 12 hetes UH már 4D- s volt, de a 18- 20 hetest is ugyan ott csináltatjuk majd. A pocak már látványos, de mivel harmadik babáról van szó, ez nem meglepő.
Veletek mi a helyzet? :)
Mi május közepe/végefelé várjuk, voltunk 4 D-n 2 napja, kisfiú :)
Megvan mindene, de Ő sem első baba, második. :)
Sziasztok! :)
Nálunk első baba és még nem tudjuk a nemét. Még nem voltunk 4d-n, de készülünk úgy a 25. hét körül.
Még nem vettünk semmit, gondoltam majd januárban elkezdem beszerezni a dolgokat apránként.
Pocak már egész aranyos, de a mozgást még nem érzem! Ti érzitek már???
Én május közepére vagyok kiírva.
Vettünk már pár alapdolgot, illetve igyekszünk barátoktól beszerezni (babakocsi, kiságy stb). Az övterelő lesz most a következő dolog. Csak most hétfőn derült ki, hogy kicsi lány lesz, úgyhogy izgatott névkeresésben vagyunk.
Hasam már eléggé látszik, eddig kb 5 kilót híztam.
én a 3-at várom és május 21. a cél....semmit nem veszek az első időkre:D aztán meglátjuk hogy milyen nemű. mert az első 2 kislány, ha fiú, akkor azért egy idő után bajba lennék a sok rózsaszín ruha miatt:DDD
És még nem tudom mi lesz:DDD
Pocak nődögél, kb 1-1,5 kg-ot híztam.
A 4D uh-n az elsővel voltunk,kb a 25.héten (ott még látják rendesen, mert kicsi), nem is hasonlított a kép mikor megszületett:DDD szóval én arra nem megyek.(ha nagyon nagy a baba, akkor már kigömbölyödött husis az arca, de nem biztos hogy látják.) inkább a sima uh-kon nézzenek meg rajta mindent rendesen...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!