Februárra kiírt kismamák, hogy álltok a pakolással? A kórházi csomagot elkészítettétek?
Várjátok már a napot?
Nem izgultok?
Bocsánat a sok kérdésért,csak nagyon kíváncsi vagyok!
Mi Február 20.-ra vagyunk kiírva de én nagyon úgy érzem előbb jön,amivel a szülésznőm is egyet ért.
Most ahogy közeledik kezdek egyre jobban izgulni! :(
Köszi, hogy megírtátok!
Én még nem pakoltam össze. A szobát szeretném előbb átrendezni, aztán kipakolom a babaruhákat és aztán kimosom őket, majd ....aztán majd bepakolok.
Nekem van már egy édes kislányom és most ez a baba kisfiú lesz. :D
Én is izgulok :) Csak belegondoltam, hogy még 7 hét kb. Az még soknak tűnik, de jobb ha bent marad még addig.
Kérdező! Neked hogy lehet május 24, ha febr. 20-ra vagy kiírva?
Nekem 13-án volt meg utoljára és 22-re vagyok kiírva. De én tudom, hogy 17-én kellene szülnöm.
Ez elég bonyolult,de leírom!
Tavaly volt sajnos volt egy vetélésem,amit 2 műtét követett.Ebből kifolyólag a ciklusom borzalmas volt,össze vissza hol 3 napos hol 4.
Ezért elég sokáig próbálkoztunk,de sehogy nem akart össze jönni.Aztán mikor nem figyeltem és nem számolgattam,a mensim utolsó napján együtt voltunk a párommal,és hihetetlen volt még a dokinak is de éppen akkor fogant meg a kisfiúnk! :)
Elég kusza de remélem azért érhető! :)
Azt még azért leírom,hogy azért tudom és érzem hogy előbb jön mert kisebb a méhem az átlagosnál 1-2 dolog miatt.
Meg szegényemnek már most nincs elég helye! :(
Még karácsony előtt átrendeztük a szobát a babucinak, a ruháit pedig két ünnep között mostam, vasaltam. Mindenem megvolt már előző hónapban, az összes krém, pelenka, törlőkendő.. stb. Az én kórházi táskám már össze van rakva, holnap rakom össze a babarészleget is! :)
Sajnos nekem jövőhéten be kell feküdnöm a kórházba, számítottunk is rá, ezért voltam már kész decemberben mindennel.
Kedves utolsó miért kell befeküdnötök?
Kitartást a bentléthez!
Boldog babavárást minden kismamának!! :)
Sziasztok!
Én is február 23-ára vagyok kiírva,május 16-án volt az utolsó menstruáció első napja.Szerintem (meg persze sok kalkulátor szerint is)február 20-a a helyes időpont.De nyugodtan jöhet a baba akár 1héttel előbb is :)
Még nem igazán pakoltam össze semmit,mivel 2.Baba ezért meg van szinte minden,csak össze kéne rakni a kiságyat stb.Kisruhák ha úgy vesszük összepakolva barátnőm kisfia 3hónapos amiket ő kinő mind megkapjuk,visszakapjuk, így már sok kisruha kimosva kivasalva vár ránk.Kórházi csomaggal sehogy sem állok,de lassan neki kéne állnom beszerezni a hiányzó cuccokat!
Amúgy már nagyon várom a napot,kicsit félek is, az első szülés nem volt egyszerű.
Mindenkinek kitartást!
14. vagyok.
Elkezdtem vizesedni, és kezdődő ödémával ki akar kicsit vizsgálni az orvosom. Nézik majd a vérnyomásom, a súlyom.. És a placentám is 2-3-as stádiumban érett.. De eddig nincs gond, a baba jól van, csak jobban oda kell figyelniük rám! :) egyébként február 8-ra vagyok kiírva.
Kitartást a végére Mindenkinek! :)
Akkor sok sok kitartás kívánok,és egészséget nektek! :)
Szerencsére én nem vizesedek és remélem már nem is fogok.
Ma sikeresen elintéztük a szobát,már csak a kórházi csomagot kell elrakni.
Kitartás minden kis maminak!
Hú, hát Ti nagyon ügyesek vagytok! Én február 14re vagyok kiírva, de szinte még sehogy nem állunk. Második babát várjuk. A kiságyat már összeraktuk karácsony környékén, a babakocsi is megvan. A ruhácskákat ma kezdtem el kimosni, a szekrények is ma érkeztek meg. A kórházi csomagból összvissz a hálóingem van meg. Venni kell még textilpelust is, nekem papucsot meg egyéb ilyen dolgok. Jó volna ha nem jönne hamarabb az Csepphölgy, mert férjem február 10én jön haza és jó lenne ha együtt mehetnénk szülni!
További jó babavárást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!