Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hét körüli kismamik figyelem!?

35 hét körüli kismamik figyelem!?

Figyelt kérdés
Szeretném kérdezni hogy hogy vagytok stb, de ihgazából nem is ez a célom 100%osan ezzel a kérdéssel, szeretném ha szülésig tartanánk a kapcsolatot, és ha lehet szülés után is. Szeretném ha beszélnénk minden naposan, elmondanátok milyen az nst eredményetek, illetve ultrahang eredményetek stb. De előtte kicsit megismerkedhetnénk. Mikorra várjátok a babát? :) Kisfiú vagy kislány lesz? Elkészültetek már mindennel? Kórházi csomag össze van pakolva? Apa megy a szülésre? Köszönöm ha válaszoltok, és örülök ha van kedvetek nektek is ehhez. :)
2012. nov. 28. 16:39
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon csini pocid van!

Mi pont egy hete voltunk színházban. :) Jól érezte magát, csak az utazást nem kedvelte. Bpestről- Tatabányára. Kocsival mentünk ugyan, elöl ültem, de nem nagyon tetszett neki, görcsölgettem rendesen.

A tesói hangját, meg apa hangját hallja, elemébe jön.

2012. dec. 1. 12:03
 42/52 anonim ***** válasza:
Nekem uh szerint szerdán volt fejvégü a picur de nem éreztem különösen semmit csak annyit hogy kb a hasam tetején nyomja ki magát kb 1 másfél hete nem tudom mikor fordulthatot be de addig mindenhol kinyomta magát de mostanába csak fent látni meg a csuklását erősebben a hasam alján érzem ezt is kb másfél hete szoval különösen nem éreztem,hogy befordult bár azota kevesebet is mozog :)
2012. dec. 1. 12:05
 43/52 anonim ***** válasza:
nekem nagyon hamar befordult, kb 24 hetesen. Azt mondta doki reméljük így marad. Hát maradt. amikor kifeszíti magát, már nagyon kellemetlen. de ezt a kis időt már csak kibírjuk.
2012. dec. 1. 12:12
 44/52 anonim ***** válasza:
Hát igen már nincs sok hátra,de ha apuci a közelbe van akkor szolok neki simizi és elbujik ujra :) én bármit csinálhatok nekem nem bujik el inkább jobban kinyomja magát már most okos kisbaba megérzi hogy ki simogatja csak nem tudom mér bujik el apuci elől xD
2012. dec. 1. 12:17
 45/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Létrehoztam egy google csoportot, ha van kedvetek csatlakozzatok. Így csatlakozás után ha a 35_het@googlegroups.com email címre küldünk emailt mindenki megkapja, aki csatlakozott.

Küldjétek el privát üzenetben az email címeteket és felveszlek titeket.

Egyszerűbb lenne (és titkosabb) úgy levelezni :).

Üdv,

Vera

2012. dec. 2. 09:14
 46/52 anonim ***** válasza:

kivancsi vagyok melyikonk szul meg legeloszor :).

ha gondoljatok csereljunk email cimet. Enyem: takalenie@gmail.com

2012. dec. 2. 14:18
 47/52 A kérdező kommentje:
csatlakozzon mindenki az e-mailes csoporthoz akinek van kedve.
2012. dec. 3. 14:22
 48/52 anonim ***** válasza:

orsolya.szne@citromail.hu

az enyém

2012. dec. 3. 18:53
 49/52 anonim ***** válasza:
Ok már 5-en vagyunk :). aki szeretne csatlakozni írjon nekem!
2012. dec. 4. 05:39
 50/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én vagyok az ikres kismama. Szóval : nemrég értem haza a kórházból. A lányok dec 6-án megszülettek, épp az apukájuk szülinapján. este 3/4 6-kor elfolyt a magzatvizem, 6-ra itt volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, 6-30-kor meglett a nagyobbik, 6-35-kor a kisebbik, 2250, illetve 1940 grammal. Jól vannak, bár a koraszülöttön vannak, de kb 2 hét, és jöhetnek.
2012. dec. 10. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!