Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik magánorvoshoz...

Kismamik, akik magánorvoshoz jártok! A labor vizsgálatokat hol csinálják nektek?

Figyelt kérdés
Az orvosom a háziorvosnak írt egy papírt, hogy írjon nekem beutalót laborba, de a háziorvosom már az első fiam születésénél sem volt hajlandó... Pedig a területileg illetékes laborban elvileg el kellene látniuk, nem??!

#magánorvos #laborvizsálat
2012. nov. 26. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én magándokihoz jártam...a korházban ahol szültem ott csinálták a laborvizsgálatokat meg mindent..oda adott beutalot...Nem a háziorvoshoz küldött...Hogyhogy nem volt hajlando nem semmi...
2012. nov. 26. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát, a háziorvosom egy köcsög. A magán dokim azt mondta nekem is, ha nem megy, akkor megcsinálják a kórházba, de ott csak a kötelezőket csinálják, az extrákat, amit kért volna még, nem. :(
2012. nov. 26. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Vannak magánrendelők, ahol 10-20 ezrekért megcsinálják a kötelező laborokat is, de én sem oda járok.

A házidokimmal eddig nem volt gondom, csak mikor a 16. heti afp-re akartam beutalót kérni + toxot /macska miatt/ + tsh-t /mindenkinél nézik, csak nekem sűrűbben kellene, mert műtöttek pm-el/ szabályos hisztit vágott le, mert ilyet ők nem szoktak és egyébként se tudja hogy kell!!!

K*rva nehezen, de adott beutalót, csak a tsh maradt ki.

Bocs az offért, de nem értem miért csak a háziorvos adhat beutalót, mikor a nőgyógyász felügyeli a terhességet.

2012. nov. 26. 11:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy vannak helyek ahol fizetősen megcsinálják, de én nem akarok fizetni olyan dologért, ami nekem jár. Azért fizetem a tb-t. Azért kéri a háziorvost, hogy írjon beutalót, mert amit ő ír, nem fogadják el nálunk a laborban... :(

Köszi a válaszokat, várom még a tapasztalatokat!

2012. nov. 26. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem a Bajcsyban van fogadott dokim.Nekem a beutalókat ö is kiírja és akkor a kórhàzba kell mennem azokat intèzni,ha a vèdönö irja ki akkor a területileg illetèkes laborba kell mennem.Nekem most màr màsodszorra fordult elö,h mind a 2beutalóm meg van,de èn mindig a kórhàzba megyek vissza,mert ott gyorsabban intézik ezeket a dolgokat.
2012. nov. 26. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyászom elintézett mindent.

Ő adta ki a beutalót, a kórházban meg megcsinálták!

2012. nov. 26. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő adta a vérvételes papírokat, azt adtam oda a kórházba az ambulancián, adtak hozzá naplószámot, és mehettem is.
2012. nov. 26. 15:20
 8/8 anonim válasza:
Én is magándokihoz járok. Ő mondta, hogy a laborra menjek a lakhelyem szerinti sztk nőgyogyihoz, és ő utalt be a laborra.
2012. nov. 26. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!