35 hét körüli kismamik figyelem!?
Sziasztok csajok. Én nagyon jót aludtam az éjjel, KIVÉTELESEN :D
Nagyon szép a pocid, kedves utolsó, én a közeledbe sem érek, délután belinkelem a képemet. Ki mikor megy a következő súlybecslésre? És kinek hanyadik babuja lesz? :)
Szép pocid van :)
nekem nem mondják meg h 36.hét végén járok ez a poci rejti a kis pocaklakomat :)
Nekem 3. baba, ahogy már írtam, valószínű ezért voltam már 4. hónapban akkora, mint egy ház :D
De aztán ez stagnál azóta, mivel diétáznom kell cukor miatt.
én nagyon szeretnék karácsony előtt megszülni. Itthon szeretnék már lenni a fiúkkal az ünnepeken.
Neked is szép pocid van!
Sajnos én ilyen póló nélküli képet nem merek feltenni, mert csúnya nagyon a hasam. Minden gyereknél jócskán csúnyult. De ez van!
Nekem első baba csodálkozok is,hogy nem lett csunya a pocim bár a combom belülről elég csunya ott nyulot a bőr sajnos =(
természetes,hogy jó pár baba után nem lesz olyan mint régen anyukámnak utánam még szép volt ahogy mondta de a azért 5dik baba után neki se lett olyan mint régen
lehet nekem is azért nem nőt meg annyira mert diétáznom kell =( remélem helyre áll majd
én is szeretném itthon tölteni a karácsonyt nagyon reménykedek hogy elötte már kibujik a picur :) de azért 14dike után mikor apuci is itthon van és nincs messze tőlünk
neked is szép kis pocid van kedves kérdező :D
Sziasztok Csajszik!
Na látom akkor nem csak én nem élek túl nagy pocival :) De szerintem örüljünk neki! Teszek fel majd én is képet délután :) Képzeljétek tegnap voltunk színházban és extra mozgékony volt közben a gyerkőc! Remélem ez annak a jele hogy megfordul. Ti éreztetek valamit amikor megfordultak a babók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!