Ikres kismamik, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok, egy vagy két petéjű, fiúk, lányok?2012. nov. 28. 08:03
1/16 anonim válasza:
Jól, köszi. hetes leszek. egypetéjű kislányok, remélem, még 2-3 hetet maradnak. És te?
2/16 anonim válasza:
Na, a num lock-ot nem kapcsoltam be., Szóval 33 hetes leszek.
3/16 anonim válasza:
Hülyülök is, bocs, 34 hetes leszek holnap után. Csak annyira szétszórt, feledékeny és türelmetlen vagyok....
4/16 anonim válasza:
Pénteken betöltöm a 30.hetet. kétpetéjűek és kislányok. 1-2 hete nagyon lelassultam, nem haladok a dolgaimmal, pedig 32. hetesen, dec.17-én befektetnek a kórházba és onnan már csak a babákkal jöhetek ki- mondja az sztk-s "orvosom". No majd meglátjuk. Sokat pihenek, de vannak még azért pörgős napjaim is, mikor elmegy úgy egy délelőtt, hogy le sem fekszem. Pár napja nem jól alszom, óránként fordulok egyik oldalról a másikra, 2x járok pisilni és úgy megyek, mint egy tojós galamb, a sebességem, mint egy lajháré ..:) 55kg-ról 72 kg-ra "híztam", a vérnyomásom alacsony,de a pulzusszám magas és sokszor van mostanában légszomjam is. Ég a gyomrom és sokszor büfizek vagy pukizok :D:D Van egy 4,5 éves kisfiam, vele könnyebben vettem az áldott állapotot. És te?
5/16 anonim válasza:
utolsó! Én vagyok a 34 hetes. Miért fektetnek be? Nekem azt mondta a dokim, hogy úgy néz ki természetes szülés lesz, mert utoljára fejvégűek voltak, meg hogy megvárják (még ha farosak lennének, akkor is), hogy elfolyjon a magzatvíz.
6/16 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok, 2 petéjűek egy fiú egy lány.Már van egy 3,5 éves lányunk.:)
Én sem tudok aludni, sokat megyek pisilni és én is olyan vagyok mint a tojós galamb.:))Nekem is fogy az erőm, a házimunkának nem jutok a végére mert nagyon lassan haladok.
Remélem nem akarnak hamar befektetni mert nem tudom akkor ki látja el a lányomat.
Kicsit be vagyok tojva h mit kezdek 2 pici babával meg egy dackorszakos addigra majdnem 4 évessel.
2012. nov. 28. 14:21
7/16 anonim válasza:
5! Veszprémi kórházban ez a protokoll na meg hogy tuti császároznak...:( Kisfiamat simán szültem, 4 kg volt. Ebből kiindulva, ha jól feküdnének a Lányaim én nagyon szeretném Őket simán szülni. Egyelőre egyik kislány fejvégű- már régóta, a másik harántból fejvégű, majd most faros, rendesen mozgolódik. Persze saját felelősségre hazamehetnék, de a doki azt mondta, olyan megoldás nincs, hogy bejárjak naponta 2x nst-re, meg hetente 1x UH-ra,merthogy állítólag ezek a vizsgálatok fognak velem történni ki tudja hány hétig????
8/16 anonim válasza:
Furi, én Győri vagyok, de az orvosom nem akar befektetni, Hála Istennek. Azt mondta, amikor 29 hetes uh-n még farosak voltak, hogy ha az egyik fejvégű lenne, nem lenne gond a természetes szüléssel, mert már szültem 2-szer, de aztán 33 hetes uh-n már megint fejvégűek voltak. Megyek a 35. azaz a jövő héten, remélem, maradnak fejvégűek.
9/16 anonim válasza:
Ja, kisfiam másfél éves, ő is 4 kilós lett, éjjel 1-kor elfolyt a magzatvíz, 2-re a kórházban voltunk, 2-30-ra meglett. Lányom is annak idején az első derékfájástól számolva 4 órán belül megszületett, hát kíváncsi vagyok, most mi lesz, mert a császártól félek, viszont "megspórolnám" a szülési fájdalmakat, de azt mondják, utána pár napig nagyon rossz... A gátseb sem kellemes, elviselhető, de ha a szülésre gondolok....
10/16 anonim válasza:
Itt semmit nem vállalnak be, azzal érvel a doki, hogy pár éve a szakmai protokoll szerint még 26 hetesen feltették be az ikreseket... úgyhogy örüljek... problémázni nem akarok ezen, minden úgy lesz jó, ahogy lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!