Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamik, hogy vagytok?

Ikres kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok, egy vagy két petéjű, fiúk, lányok?
2012. nov. 28. 08:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én gyömrői vagyok.Nekem a dokim azt mondta h 28-29 hetesen be kell feküdni 1-2 hétre.Én ezzel a lehetősséggel nem fogok élni mert minden a legnagyobb rendben.

Azért rem nem akarnak hosszú hetekkel a szülés előtt befektetni mert megbolodulok.:)

2012. nov. 28. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én voltam 4 napot 14 hetesen, épp elég volt. De ezt a befektetést nem értem. Mi a fenének?
2012. nov. 28. 20:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Mindenféle kivizsgálások.De én nem értem h mi a szösznek ha minden oké.

Miért voltál bent 14 hetesen?

2012. nov. 28. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Kicsit véreztem, de semmi komoly nem volt...Hogy vagy?
2012. nov. 28. 20:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Egész jól ha azt nem számolom h este nem sokat alszom.Nappal tudok pihenni ami a babáknak jó a súlyomnak nem annyira.:)

Állandóan parázok ma pl h nem olyan aktívak mint szoktak lenni máskor meg azért h miért mozognak ennyit vami baj van.:))

2012. nov. 28. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudjátok, az a legnehezebb, hogy mindenki csak azt szajkózza, hogy az ikerterhesség milyen veszélyeket rejt magában és aztán meg rád hagyják a döntést, hogy jó nem kell befeküdni, de ... az én sztk-s "dokim" sajna nem támogatja a természetes szülést, és azt is bőszen helyesli, hogy a 32. héten már bent a helyem a kórházban. Nincs fogadott dokim, de felesleges is lenne, itt Veszprémben csak az ügyeletesnél szülhetsz. Azért azt gondolom, ha az nst-k jó eredményt mutatnak, akkor csak hazaengednek ünnepekre. Ha nem, hát bevállalom..
2012. nov. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!