Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17hetes kismamik hogy vagytok?...

17hetes kismamik hogy vagytok? Írhatnak több hetesek is!

Figyelt kérdés
Van már pocitok?Híztatok már?Tudjátok már hogy fiú vagy lány lessz?:)

2012. nov. 28. 02:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én már 21 hetes vagyok de emlékszem, hogy 17 hetesen mik történtek velünk. :) 17 hetesen mozdult meg a babánk először, akkor már reggel és este is rendesen mocorgott. 17 hetesen tudtam meg hogy fiúcska. Én eddig összesen 2kg-ot híztam, azt is csak az elmúlt 2 hétben. Nekem olyan 15. hét körül kezdett nőni a hasam és most 21 hetesen már nyilvánvaló hogy babás vagyok.

Boldog babavárást!

2012. nov. 28. 07:07
 2/6 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, és ez a második babám. A pocakom jó nagy, olyan 24 hetesnek nézek ki. A neme meglepetés lesz! Majd a szülőszobán kiderül. Legyen miért izgulni, ha már így elrepül ez a terhességem. Már hetek ót amozog a pici, de apuka még nem érzi. Eddig olyan 4-5kg-t híztam.
2012. nov. 28. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem is van mar egy pici pocim:) en meg nem tudom mi lessz. hizni meg nem hiztam de remelem mar elkezdek hizni:)
2012. nov. 28. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
olyan ciki erröl beszélni de nagyon ritkàn van székletem ez gàz?
2012. nov. 28. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez együtt jár a terhességgel. Szerencsére én nem szenvedek tőle.
2012. nov. 29. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszt sajnos akkor elkell viselni:)
2012. nov. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!