Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hét körüli kismamik figyelem!?

35 hét körüli kismamik figyelem!?

Figyelt kérdés
Szeretném kérdezni hogy hogy vagytok stb, de ihgazából nem is ez a célom 100%osan ezzel a kérdéssel, szeretném ha szülésig tartanánk a kapcsolatot, és ha lehet szülés után is. Szeretném ha beszélnénk minden naposan, elmondanátok milyen az nst eredményetek, illetve ultrahang eredményetek stb. De előtte kicsit megismerkedhetnénk. Mikorra várjátok a babát? :) Kisfiú vagy kislány lesz? Elkészültetek már mindennel? Kórházi csomag össze van pakolva? Apa megy a szülésre? Köszönöm ha válaszoltok, és örülök ha van kedvetek nektek is ehhez. :)
2012. nov. 28. 16:39
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Jaj jött egy ikresünk is, de jó, tök sokan lettünk, örülök mindenkinek. Úgy látom szinte mindenki kevesebbet hízott mint én, én 16 kilót szedtem fel eddig, bár nem látszik rajtam :O nem tudom hol van, ebből kb 3-4 kiló lehet a víz, a mi számításunk szerint. Úgy látom mindenki azt érzi hogy meg lesz előbb a babája, vagyis azt szeretné. Remélem tényleg így lesz, nagyon húzós már a vége:) Van kedvetek majd képet feltenni?
2012. nov. 29. 12:14
 22/52 kittycica1987 ***** válasza:
Sziasztok csajszik! Hogy vagytok? Hogy vannak a babák? Mi ma voltunk védőnőnél, kaptunk egy csomó receptet, illetve elzavart a dokihoz, mert még nem küldtek ctg-re. Hétfőn megyek és akkor meglátjuk, hogy megfordult-e már a baby. Nevet még mindíg nem sikerült találni neki de majd igyekszünk. Nektek is szokott görcsölni a hasatok? Azt mondta nekem a védőnő, hogy ezek már jóslók, és a szülés közeledtét jelzik. Nekem sajna minden nap van már :( De ha csak enyire fog fájni a szülés akkor valahogy ki fogom bírni. Ti merre fogtok szülni? Melyik kórházban? Én a Jahn Ferencben! Vigyi magatokra és a picikékre :)
2012. nov. 30. 12:50
 23/52 anonim ***** válasza:
Én vagyok az ikres. Eddig 13 kilót híztam, de milyen furcsa, tavaly a kisfiammal sokkal többet, jó nagy lett a fenekem és a combom. Tavaly év vége felé, amikor már féléves elmúlt és nem szopizott, elkezdtem fogyózni, vissza is jött 4 hónap alatt a régi formám. Most meg? Sem a combjaim, sem a fenekem nem hízott, sehol 1 deka, csak a hasamra ment mind.... El is határoztam, a tavaszi farmeromat majd fel is próbálom, meddig jön fel...Fel tudom-e húzni, jó a hasamra tudom nem, de hogy feljön-e combig, és tényleg jól látom-e a dolgokat...
2012. nov. 30. 14:23
 24/52 anonim ***** válasza:

Néha nekem is szokot görcsölgetni de csak esténként vagy ha egész délelöt teszek veszek a konyhába ami kb minden másnap mert sütit sütök főzés minden nap gyorsan meg van de süti minden másnap bár nem nagyon ehetek belölük sajnos de imádok sütni

én székesfehérváron a szent györgy kórházba fogok :)

2012. nov. 30. 19:30
 25/52 anonim ***** válasza:

Én Tatabányán fogok szülni.Én is szoktam görcsölgetni.

Tegnap meg is boriztam, hát végigröhögtem az egészet... nem volt egyszerű:D de kész. lett amilyen lett:D tök tartok a szülés beindulásától, hogy fájásokkal, vagy víz elfolyással fog e indulni. Én a fiúkat fájásokkal kezdtem, majd a doki repesztette a burkot. remélem most is így lesz.

Már nagyon várom a végét!

2012. nov. 30. 19:57
 26/52 anonim ***** válasza:
Én attol félek,hogy nem tudom majd hogy azok e azoka fájások amik nem joslok és későn indulunk el első baba és nagyon parázok tőle =( hogy későn érek be, főleg ugy hogy anyum a kisöcsém otthon szülte meg egyedül félek,hogy én is ugy járok mint ő ='(
2012. nov. 30. 20:26
 27/52 anonim ***** válasza:

Nekem első gyereknél este 6-kor kezdődtek a fájások, aztán egész éjjel virrasztottam, mert nem akart sűrűsodni, reggel 9 fele mentünk be a kórházba, és csak este fél 6-ra lett meg.

Második fiamnál éjjel kezdődött 3 óra körül. Tök emlékszem este ment a Fábry, és annyira fáradt, álmos voltam, hogy nem tudtam megnézni. szóval éjjel 3 kor keltem, letusoltam, megnéztem a cuccom, mamámat lehívtam hozzánk, hogy amíg apa bevisz, vigyázzon a nagyra, beértünk a kórházba 5 körül, és 8:40-re lett meg.

biztos fogod tudni mikor kell elindulni. ez olyan hatodik érzék szerintem.

2012. nov. 30. 20:58
 28/52 anonim ***** válasza:
Remélem bár apuci jobban agódik ez miatt :) de hát eddig is minden anyuka tudta mikor van itt az ideje szoval remélem tényleg jol kitalálta a természet és én is biztire tudni fogom :)
2012. nov. 30. 21:11
 29/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem is szokott kicsit gorcsolgetni van hogy jobban van hogy kevesbe. Szerintem nincs olyan, hogy nem veszed eszre a fajasokat :). Biztos hogy eszre vesszuk. En jobban orulnek ha elfolyna a magzatviz, az valahogy egyertelmubb, biztos nem hiaba mennenk be a korhazba. En a Sote IIn fogok szulni. Mar varom!!!
2012. dec. 1. 07:29
 30/52 anonim ***** válasza:
Na, csajok, borzalmas éjszaka van mögöttem. Éjjel fél 1 fele annyira elkezdtem fájni, fél óránként jöttek a fájások. sehogy nem volt jó. se a bal oldalamon, ha feküdtem, se a jobb oldalamon. Ki mentem wc-re, járkáltam egy kicsit, aztán visszafeküdtem. Folytatódtak a görcsök, fájások. Aztán 3 óra körül, ahogy jött, úgy el is múlt. Baba jól van, mocorog.szerintem a drága csúszott lejjebb, azt éreztem én éjjel.
2012. dec. 1. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!