Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hét körüli kismamik figyelem!?

35 hét körüli kismamik figyelem!?

Figyelt kérdés
Szeretném kérdezni hogy hogy vagytok stb, de ihgazából nem is ez a célom 100%osan ezzel a kérdéssel, szeretném ha szülésig tartanánk a kapcsolatot, és ha lehet szülés után is. Szeretném ha beszélnénk minden naposan, elmondanátok milyen az nst eredményetek, illetve ultrahang eredményetek stb. De előtte kicsit megismerkedhetnénk. Mikorra várjátok a babát? :) Kisfiú vagy kislány lesz? Elkészültetek már mindennel? Kórházi csomag össze van pakolva? Apa megy a szülésre? Köszönöm ha válaszoltok, és örülök ha van kedvetek nektek is ehhez. :)
2012. nov. 28. 16:39
1 2 3 4 5 6
 11/52 kittycica1987 ***** válasza:
Hát még hétfőn kiderül, hogy merre is van a babó feje! Remélem megfordul hamarosan. Eddig nem volt dokim, de ha nem fog befordulni, akkor felhívom, aki anyukámat műtötte tavasszal. Ő azt mondta ne kér fix összeget. Rajtam most olyan 10-12 kg van pluszban. Bár a napokban kezdtem kicsit vizesedni :( Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Nagyon gondolkodunk még a néven, bár most a Zsombort hallottam éppen ma. Ha apa hazaér a munkábol megosztom vele is :) Nem féltek kicsit? Én mostanában kezdek. Bár 18.-án szült barátnőm, azt mondta fájt-fájt de rosszabbra számított. Ezzel kicsit megnyugtatott.
2012. nov. 28. 19:51
 12/52 anonim ***** válasza:

En nem vizesedek hal istennek. A labam szokott gorcsolni. Mi a Domonos mellett meg a Zsomboron is gondolkodtunk, szerintem szuper nev!

Nem felek, de nagyon sokat filozok a szulesen, epp ma mondtam a ferjemnek, hogy el kell terelnem a figyelmet, mert ha ennyit gondolok ra meg a vegen megszuletik es meg par hetet nem kellene. Meg igy hogy szamolom a napokat lassan telik az ido, ugyhogy le kell foglalnom magam. Azert nagyon izgi, hogy mar csak 1honap vagy kevesebb van hatra. Eleg furcsa :).

2012. nov. 28. 20:46
 13/52 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok, elvileg január 11-re vagyok kiírva, de december közepével én is és az orvos is kiegyezne, ugyanis ikrek. Kórházi cucc összeszedve, babáknak is, két kislány, egypetéjűek. Szóval még 3 hét ha meglenne, az jó lenne...
2012. nov. 28. 21:05
 14/52 anonim ***** válasza:

Hu ikrekkel nem lehetett konnyu! Izgalmas lehet ket babat varni :).

Es egyebkent milyen tuneteitek vannak? En mult heten kezdtem el joslozni, nem veszesen de voltak aprobb fajasok. A hasam nehez, neha ugy bekemenyedik meg alul nyomja a holyagom, hogy menni is nehez. Seta lepcsozes mar nagyon rosszul esik.

2012. nov. 28. 21:27
 15/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok Mindenki!

Én 35+2 vagyok ma. Január 1-re vagyok kiírva, bár a dokim pont nem lesz akkor, így tuti karácsonykor legkésőbb meglesz a kisfiúnk, Benedek :) Van egy olyan érzésem, hogy még addig sem kell várni, mert hamarabb ki akar majd jönni (ezt lehet, hogy csak remélem, és beképzelem magamnak, mert már nagyon örülnék ha vége lenne.) A kórházi csomag nagyjából be van pakolva, minden egyéb is kész a baba fogadására.

A párom benn lesz a szülésnél, bár attól tart, hogy nem fogja bírni végig nézni, hogy én szenvedek.

A 27. héttől vizesedek, most már egyre durvábban. Már 17 kiló plusz van rajtam. A 6. hónapig 6 kiló, és a többi utána. :( A lábam dagad a legjobban, bár pár hete a kezem is elkezdett olyan szinten, hogy nem tudom ökölbe szorítani, kiesik minden a kezemből. (Néha emiatt sírógörcsöm is van ) Tegnap óta már zsibbad is a kezem.... :( Nem tudom mi jöhet még.... :(

Dec. 6-án kell mennem először NST-re! Nagyon várom már! A védőnőm szerint már vigyem a csomagomat, mert a vizesedés + magas vérnyomás miatt lehet már benn tartanak.

Boldog babavárást mindenkinek!

(Kérdező ez a kérdés jó ötlet volt :) )

2012. nov. 29. 07:53
 16/52 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

lehet hogy benn tartanak? Ó az nem jó :(. Kitartást már nincs sok hátra!! :)

Pár hét és mindannyian babázunk.

2012. nov. 29. 08:25
 17/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én elvileg január 6-ra vagyok kiírva, de pontosan nem tudom, mivel a terhesség elején véreztem egy vérömleny miatt, így nem tudom, mikor volt meg utoljára rendesen. Nem terveztük, mert van már egy 6 és egy 3 éves fiam, de ez a baba nagyon meg akar születni:D

Nekem minden kész, ki van mosva, vasalva ,( szerencse, hogy a fiúkról elraktam a ruhákat öcsém leendő gyerekének)kiságy kész, csomagom már be van pakolva.

A baba úgy néz ki, hogy megint fiú lesz. Még nem tudom mi lesz a neve, apával még egyezkedni kell :D

2012. nov. 29. 09:26
 18/52 anonim ***** válasza:
ja, lemaradt. Én 10 kilót híztam, diétáznom kell cukor miatt, amit nem mindig sikerül betartani. A fiúkkal, amúgy 14 kilót híztam összesen.
2012. nov. 29. 09:31
 19/52 anonim ***** válasza:

3 fiú tök jó, biztos nem lesz egyszerű, de én is fiú párti vagyok, elfogadnék 3 fiút :).

Jó babavárást!

2012. nov. 29. 11:43
 20/52 anonim ***** válasza:

Köszi!

Hát nem lesz könnyű, főleg, ha kieszik majd a konyhát! :D

Imádom őket, de azért egy punis jó lett volna, hogy erősítse a csapatomat :D

neked is jó babavárást.

2012. nov. 29. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!